reklamı kapat

POPÜLER

2020 Skoda Octavia RS

2020 Skoda Octavia RS için resmi detaylar paylaşıldı [Video]

Fuar öncesinde detayları karşımıza çıkmaya başlayan 2020 Skoda Octavia RS, artık teknik verileriyle de resmiyete kavuşmaya başlıyor.

Cenevre Otomobil Fuarı’nda sahneye çıkarılacak olan 2020 Skoda Octavia RS bugün resmi kaynaklardan gelen ilk bilgilerle gündemini oluşturmaya başlıyor. Son jenerasyonun dinamiklerini performans bazında geniş çaplı olarak değiştirecek olan versiyonla ilgili kısa bir video paylaşan marka, bununla birlikte öne çıkan rakamsal verileri de artık gizlemiyor. İlk kez hibrit seçeneğiyle satışa sunulacak olan RS logosu, burada 1,4 litrelik benzinli motor ve elektrik motorunun kombinasyonuyla yolda olacak. Toplamda 245 PS güç ve 400 Nm tork gibi nitelikli rakamlara sahip olacak versiyonun böylesi bir seviyeye rağmen kilometrede sadece 30 gram karbon salınımı yapması da kesinlikle altı çizilesi noktalar arasında.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Skoda Octavia RS teknik özelliklerinden detaylar

Saf elektrikli bir otomobil olarak da deneyimlenebilecek olan yeni Octavia RS, kullanıcılara 55 kilometrelik menzil vadediyor. Bu da aslında şehir içerisindeki kullanımlar için oldukça işlevsel bir değer. İşin biraz daha performans noktasındaki niteliklerine baktığımızda gövde ve altyapıdaki değişimler de dikkat çekiyor. Süspansiyon ve fren sistemi gibi iskelet parçaların tamamında revizyonların yapılacağı Octavia RS’te, gövdedeki sportif dokunuşlar da yine aracı başka bir noktada konumlandırmamıza yardımcı olacak. Kokpit bölümünü henüz görmesek de, koltuklar, direksiyon ve döşeme gibi temel noktalarda sportif dokunuşlar bekliyoruz. Önümüzdeki hafta içerisinde tüm parçalarıyla karşımıza çıkmasını beklediğimiz modelle ilgili detaylar LOG.com.tr’de olacak.