reklamı kapat

POPÜLER

2020 Skoda Octavia RS

2020 Skoda Octavia ailesininin performans zirvesi için teknik özellikler ortaya çıktı

2020 Skoda Octavia RS için sızıntı niteliğinde ortaya çıkan görselde, ailenin tüm versiyonlarıyla birlikte performans zirvesinin de ilk rakamlar görünüyor.

Şubat ayının ilk haftası içerisinde resmi tasarım görselleri üzerinden gündeme gelen 2020 Skoda Octavia ailesinin zirve modeli RS için geri sayımımız devan ediyor. Cenevre’de sahne almasını beklediğimiz modelle ilgili şimdilik kartlarını kapalı tutmayı tercih eden Skoda cephesi ise, ilgiyi üzerinde toplamayı başarmış durumda. Özellikle rakamsal verilerinde gelinen son nokta için ciddi beklentilerin olduğu modelden bugün itibarıyla karşımıza sızıntı niteliğinde bir görsel takıldı. Skoda News isimli bir sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan ve resmi broşür gibi görünen detaylarda, yeni Octavia RS’in tüm versiyonlarıyla ilgili güç değeri karşımıza çıkıyor. 2.0 litrelik benzinli motorun merkezinde 6 ve 7 kademeli şanzıman seçenekleriyle görünen rakamlarda 245 PS‘lik güç değeri standart olarak belirtiliyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Skoda Octavia RS beklentileri yanıltmayacak

Paylaşılan görsellere baktığımızda RS ile birlikte tüm motor seçeneklerinin detaylı rakamsal verileri de karşımıza çıkıyor. Yeni Octavia’nın tanıtımıyla birlikte sizlerle paylaştığımız rakamlarla uyuşan bu görselin, RS için de çok daha yanıltıcı bir gelişme olmadığını söyleyebiliriz. Sadece benzinli motor opsiyonuyla satışa sunulacağını gördüğümüz seçeneğin yanında “Ağustos Sonu” ifadesi satış veya üretim süreciyle ilgili de ilk detayları veriyor. Kısa süre içerisinde daha net parçalar üzerinden karşımızda olacak RS ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

Bisikletle SUV’yi harmanlayan Karoq Velo