reklamı kapat

POPÜLER

2020 Skoda Octavia

2020 Skoda Octavia için kokpit detayları görünmeye başladı

Önümüzdeki yıldan itibaren yeni jenerasyonuyla rekabetteki varlığını sürdürecek olan 2020 Skoda Octavia, elden geçirilen kokpitiyle de iddialı olacak.

Resmi tanıtımı için önümüzde bir haftadan az bir süre kalan 2020 Skoda Octavia markasının resmi paylaşımlarıyla kendi gündemini yaratmaya devam ediyor. Gerek render çizimler gerekse ipucucu videolarıyla parça parça da olsa bazı niteliklerini öğrendiğimiz model için bugün yeni bir paylaşım daha yapıldı. Bu güne dek sürekli dış tasarım odaklı olarak yapılanların aksine bu kez kokpitdeki genel karakteristik yapıyı karşımıza çıkaran paylaşımda, render çizimleri üzerinden konsol ve dijital ekranlarla ilgili özellikleri görmeye başlıyoruz.

2020 Skoda Octavia kokpitte de sportifleşecek

Paylaşılan iki parçalalık çizim detayına baktığımızda Octavia’nın kokpitinde bizleri radikal bir değişimin beklediğini görebiliyoruz. Bambaşka çizgiler üzerine geliştirilen konsol yapısı, daha modernleştirilen bir multimedya ekran ve sürücü ekranı bu noktada dikkat çekiyor. Üç kollu fonksiyonel direksiyon da yenilenmeden fazlasıyla nasibini almış durumda. Aracın dış tarafında karşımıza çıkacak sportif tasarımın bu yeni direksiyon ile destekleneceğini de artık rahatlıkla söyleyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 model yılıyla birlikte artık dördüncü jenerasyonuna kavuşacak olan Octavia, makyajla elde ettiği bir önceki değişimden dersler çıkartmış şekilde karşımızda olacak. Full-LED ön far grubunun özellikle yeni tasarımla birlikte kullanıcı deneyiminde fark yaratacak bir performansı da beraberinde getireceğini söyleyebiliriz. İlk olarak station wagon versiyonuyla sahnede göreceğimiz yeni nesil, etkinlikten birkaç hafta sonra liftback ve Scout versiyonlarıyla da yine resmi kaynaklar üzerinden karşımızda olacak.

İlgili video

Yeni Skoda Octavia teaser