reklamı kapat

POPÜLER

2020 Skoda Octavia

2020 Skoda Octavia kokpit ve ana tasarım hatlarıyla kadrajda! [Galeri]

Prototip versiyonuyla sokaklardaki test süreci devam eden 2020 Skoda Octavia, iç ve dış tasarımı hakkında var olan sorulara cevap verebilecek.

Şu sıralar Volkswagen’in Türkiye yatırımı üzerinden dolaylı olarak gündemimizde yer alan Skoda, ürün gamındaki yenilenme çeşitlilik konusundaki yükselişini sürdürmek istiyor. Geçtiğimiz hafta SUV ailesinin en yeni üyesi olan Kamiq‘i üretim bandında taşıyan Çek üretici, en köklü isimlerinden birisi olan Octavia için de çalışmalarına devam ediyor. Süreç içerisinde kamuflajlı olarak kameralara yaklanan 2020 Skoda Octavia bu kez ise daha net detaylar üzerinden karşımıza çıkıyor. İçerisinde kokpitin de yer aldığı bu son görüntüler, meraklılarının kafalarındaki soru işaretlerini büyük oranda giderecek niteliklerde. Özellikle multimedya ekranın yansıttığı detaylar, kamuflajlı dış tasarımın gizemini de aralayacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Skoda Octavia daha dinamik tasarımla geliyor

Dördüncü jenerasyonuyla kullanıcıların karşısına çıkacak olan Octavia, Volkswagen grubunun diğer üyelerinde de göreceğimiz altyapı üzerine geliştiriliyor. İçerisinde Golf ve Leon‘un da bulunduğu listenin temel taşı, üzerinde iyileştirmeler yapılmış MQB olacak. Kameralara yansıyan son görüntüler ise gelmiş geçmiş en agresif Octavia’yı karşımızda göreceğimizin ipuçlarını veriyor. Özellikle ızgara ve ışıklandırma gruplarının net çizgilerini burada ön plana çıkarabiliriz. Geçtiğimiz yıl 388.000 adedi geçen satış rakamlarıyla markasının en çok satan otomobili olan Octavia’nın bu ivmesinin devam etmesi için önemli güncelleştirmeleri listede görmeyi bekliyoruz. Tamamen yenilenen kokpitte multimedya ve dijital sürücü ekranı doğrudan deneyimde fark yaratmaya hazırlanıyor. Otonom sürüşün yolunu açan dijital asistanlar da yine masadaki kozların başında olacak. Eylül ayında düzenlenecek Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda tanıtılması beklenen yeni modelle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

Bisiklet tutkunlarını heyecanlandıracak proje; Skoda Karoq Velo