reklamı kapat

POPÜLER

2020 Skoda Octavia

2020 Skoda Octavia için yeni ipuçları içeren paylaşım [Video]

Tanıtımı için geri sayım sürecine devam ettiğimiz 2020 Skoda Octavia, markasının en çok satanı rozetini taşımaya devam etme arzusunda.

Kasım ayına girmemizle birlikte artık son virajları içerisinde olduğumuz 2020 Skoda Octavia tanıtımı için daha sık ipuçları gelmeye devam ediyor. Ekim ayının son günlerinde bazı önemli teknik detayları dahi paylaşılmaya başlanan yeni jenerasyon için şimdiden önemli bir beklenti olduğunu söylemek mümkün. Özellikle tasarım konusunda yapılaca değişimleriyle hiç olmadığı kadar sportif çizgiler taşıması beklenen Octavia elini diğer özellikleriyle de güçlendirme iddiasında. Markadan gelen yeni video ise arka ve ön ışıklandırma gruptaki değişimlerin tasarıma olan etkisinde ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koyacak cinsten.

2020 Skoda Octavia bilmecesi için son bir hafta

2020 model yılıyla birlikte artık dördüncü jenerasyonuna kavuşacak olan Octavia, makyajla elde ettiği bir önceki değişimden dersler çıkartmış şekilde karşımızda olacak. Full-LED ön far grubunun özellikle yeni tasarımla birlikte kullanıcı deneyiminde fark yaratacak bir performansı da beraberinde getireceğini söyleyebiliriz. İlk olarak station wagon versiyonuyla sahnede göreceğimiz yeni nesil, etkinlikten birkaç hafta sonra liftback ve Scout versiyonlarıyla da yine resmi kaynaklar üzerinden karşımızda olacak. Eğer büyük bir değişiklik olmaz ise yeni nesilin RS versiyonunu da 2020’nin ikinci yarısıyla birlikte karşımızda göreceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Markadan gelen bilgiler, Combi versiyonunun bir önceki nesline göre 15 milimetre daha uzun olacağını kısa süre önce ortaya koymuştu. Litfback cephesinde ise bu rakam uzunluk kısmında 19 milimetre, genişlikte ise 15 milimetreyle hissedilecek. 2.686 milimetrelik aks mesafesine sahip olacak Octavia, tüm bu parçaların bir araya gelmesiyle arka bölümde 78 milimetrelik ek diz mesafesini de beraberinde getirecek. Skoda, standart versiyonda 600 litre iken Combi’de ise 640 litre olarak bagaj hacmi sunacak. Modelle ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.