reklamı kapat

POPÜLER

2020 Subaru Levorg

2020 Subaru Levorg ilk resmi detaylarıyla Tokyo’da!

Beraberinde makyaj niteliğinde tasarım değişimleri getirecek 2020 Subaru Levorg, kaputun altında da yeni bir boxer motora merhaba diyor.

Subaru Levorg, son yıllarda diğer üreticilerin de nabız vermesiyle hareketlenmeye başlayan station wagon sınıfının gedikli üyelerinin başında geliyor. Markasının imza haline gelmiş sürük teknolojilerini, motorunu ve tasarım dinamiklerini başarılı şekilde temsil eden bu önemli ismi bir süredir yenilenme süreci üzerinden haberlerle gündem görüyoruz. Bugün itibarıyla başlayan Tokyo Otomobil Fuarı, tüm bu gelişmelerin resmi kanattan taçlanmış ilk örneğine sahne oluyor. Japonya’da önümüzdeki yılın ikinci yarısı itibarıyla satışa sunulması beklenen 2020 Subaru Levorg, Tokyo’daki marka standında “Prototip” rozetiyle sergileniyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Toyota Levorg için tasarım ipuçları

Kokpitiyle ilgili herhangi bir detayı paylaşılmayan Levorg, yeni model yılıyla birlikte makyaj operasyonuna alınıyor. Halihazırda satışta olan versiyona göre devrimsel diyebileceğimiz bir değişim getirmeyen bu tasarım değişimi Subaru cephesinde ise daha büyük farklılıkları beraberinde getiriyor. Markanın son nesil global platformu üzerine imal edilecek Levorg’un en önemli yeniliği kaputun altında yatacak gibi görünüyor. Geliştirme süreci tamamlanan turbo besleme 1,8 litrelik yeni Boxer makineye sahip olacağı açıklanan otomobilin şimdilik performans verileriyle ilgili de bir bilgi verilmiyor. Subaru’nun EyeSight güvenlik teknolojisini de bir adım ileriye götürdüğüne dair altını çizdiği yeni Levorg’un beraberinde getireceği tüm yenilikleri önümüzdeki yıl içerisinde daha net bir şekilde göreceğiz.

İlginizi çekebilir

Hyundai Tucson N Line