reklamı kapat

POPÜLER

2020 Volkswagen California

2020 Volkswagen California için tasarım üzerinden ilk detaylar geldi

Geçtiğimiz yıl elde ettiği satış rakamlarıyla sınıfının en iyisi rozetini devam ettirem iddiası 2020 Volkswagen California ile devam edecek.

2018 yılının karavan dünyasında en dikkat çeken isimlerinden birisi konseptten seri üretime geçen Grand California oldu. Türkiye’deki okuyucuların da büyük ilgi gösterdiği bu modeliyle önemli bir başarı yakalayan Volkswagen, rozeti ailenin daha kompakt üyelerine de yansıtıyor. Yıl başında tasarımsal dokunuşlarla güncellediği Transporter ailesinin üyesi de makyajdan nasibini almak için artık hazır. Bu kapsamda ilk detayları paylaşılan 2020 Volkswagen California, tasarım çizimleri üzerinden beraberinde getireceklerini gözler önüne sermeye başladı. Karakter olarak modernize edilmiş Volkswagen Transporter çizgilerinin hakim olacağı modelin, yeni renk seçenekleriyle daha ilgi çekici olması da beklentiler arasında.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Volkswagen California yaşam alanı da revize ediliyor

T6 olarak bildiğimiz jenerasyonun devamlılığını sağlayacak olan yeni model ürün gamında California 6.1 adıyla yer buluyor. Multivan üzerindeki değişimlerle dönüşümü başlayan gövdede makyajla birlikte temel maddeler merkeze alınmış durumda. Nitekim bunlar arasında ebatları biraz daha artırılan ızgara, yenilenen ışıklandırma grupları ve tamponları ekleyebiliriz. Üst paketlerinde kalite algısını artıracak kromaj parçalarında da artış olması da muhtemel. Volkswagen Transporter meraklıları için her zaman ilgi çekici olan vintage renklerin kombinasyonlarının artırılması da makyaj kapsamında doğu bir hamle olabilir. Kokpit bölümünde ise yaşam alanlarının daha fonksiyonel yapılarla bezeneceği vurgusu yapılmakta.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni California’yı almayı düşünen kullanıcıları bunlarla birlikte yeni teknolojik destekler de bekliyor olacak. Şerit takip ve müdahale asistanı, yan bölge koruması, trailer asistanı ve daha birçok güncel parça araca entegre edilecek. Bunlara paralel olarak da elektromekanik temelli yeni bir direksiyon kutusu da bizleri bekliyor. Kaputunun altında 2.0 litrelik dizel motorla tanıtılması beklenen makyajlı California, önümüzdeki ay Almanya’da düzenlenecek olan karavan fuarında görücüye çıkacak.

İlginizi çekebilir

Tesla altyapısına sahip elektrikli Beetle