reklamı kapat

POPÜLER

2021 Fiat Toro

2021 Fiat Toro; “yasak elma” yenilikleriyle çok daha dikkat çekici

 - Güncelleme: 23 Nisan 2021 15:52

Beraberinde getirdiği makyaj yenilikleriyle dikkat çeken 2021 Fiat Toro, pazar payını artıracak silahlarıyla yola devam ediyor.

Fiat’ın Güney Amerika pazarında Brezilya merkezli satışa sunduğu pickup modeli Toro yenilendi. Yaklaşık 5 yıldır ürün gamında yer alan model, 2021 ile birlikte ciddi bir modernleştirme sürecinin içerisine alınıyor. Dış ve iç bölümde kendisini önemli parçalarla gösteren makyaj operasyonu 2021 Fiat Toro için pazardaki payını artırma noktasında mantıklı hamleler üzerine kurulu. Tasarım bazında radikal revizyonların yapılmadığı modele eklenen full LED far teknolojisi görünüm kadar sürüş güvenliğine de önemli oranda etki ediyor. Fiat’ın ülkemizde Egea ailesine de yansıttığı yeni logosu da makyajla birlikte Toro’da kendisin gösteren güncellemeler arasında.

2021 Fiat Toro yeni motorlarıyla da dikkat çekiyor

Toro’nun ürün gamına eklenen yeni renk ve jant seçenekleri de gönürümde yapılan değişimleri destekleyecek parçalar arasında. Giriş seviyesinde 16 inç ebatıyla gelen jantların özellikle üst paketlerdeki 18 inçlik versiyonları hoş görünüyor. Kapıları açıp içeriye girdiğimizde dışarıya göre daha fazla revizyon dikkat çekiyor. Üst paketlerde 10,1 inçe kadar yükselen yeni multimedya ekranla birlikte 7 inçlik dijital sürücü ekranı ilk dikkat çekenler arasında. Bununla birlikte koltuklarda kullanılan döşemelerin artırılan kalitesi ve renk varyasyonları Toro’ya çok büyük değer katacak gibi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Toro’nun motor seçenekleri de makyajla birlikte çeşitleniyor. Yeni model yılıyla birlikte 1,3 litrelik turbo benzinli motor artık tercihler listesinde olacak. 185 beygir güç ve 270 Nm tork üretene bu motor standart olarak 6 kademeli otomatik şanzımanla geliyor. 2.0 litrelik turbo dizel makine ise 170 beygir güç ve 350 Nm tork değerlerini 4×4 altyapıyla kombin ediliyor. Bu motorla birlikte şanzıman da 9 kademele yükseliyor. Brezilya’da 21.000 dolarlık başlangıç fiyatıyla satış süreci başlatılan yeni Toro ailesinin en pahalı versiyonu ise 34.000 dolar civarında.

İlgili video

Jeep Gladiator