reklamı kapat

POPÜLER

2021 Ford EcoSport Active

2021 Ford EcoSport Active tanıtımı aratmayan sızıntıyla karşımızda

Önümüzdeki ay tanıtımı gerçekleştirilmesi beklenen 2021 Ford EcoSport Active, tanıtımı aratmayan bir sızıntı merkezinde karşımızda.

Son yıllardaki en hareketli dönemlerden biri içerisinde olan Ford cephesi, kendisinden uzun süredir beklenen Bronco hamlesindeki sürpriziyle büyük ilgi topladı. Amerika merkezli olarak satışa sunulacağı düşünülen standart versiyonun yanında Avrupa pazarını düşünerek Bronco Sport modeliyle karşımıza çıkan markanın SUV atılımı farklı kulvarla da devam ediyor. Puma rozetini tekrar hayata döndüren Ford’un EcoSport için de çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki yıl pazarda olması beklenen 2021 Ford EcoSport Active, aileye sportif Crossover dinamiklerini getiren son üye olacak. Autonocion kaynaklı olarak sızdırılan detaylar, tanıtımı aratmayacak bilgileri tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Ford EcoSport Active renkli seçenekleriyle dikkat çekiyor

Dış tasarım dinamiklerinin yanında kokpiti de boylu boyunca karşımıza çıkaran sızıntıyla EcoSport’un Active etkisiyle nasıl farklı bir hava kazanabileceğini görüyoruz. Gövdenin alt kısımlarında diğer modellerde olduğu gibi siyah plastik kaplamalar ve güncellenmiş arka tampon karşımıza çıkıyor. Fotoğraflarla birlikte paylaşılan detaylarda aracın kaputunun altında 125 beygir güç üreten 1.0 litrelik EcoBoost motora yer verileceğine işaret ediliyor. Önümüzdeki günlerde daha somut parçalar üzerinden karşımızda olacak EcoSport Active’in gelişmeleri LOG.com.tr’de olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video

Bronco tanıtımı