reklamı kapat

POPÜLER

Ford Bronco

2021 Ford Bronco üretim bandında; işte merak edilen modelden yeni fotoğraflar

Tanıtımının ardından üretim sürecinin gelişmeleriyle gündeme gelmeye başlayan 2021 Ford Bronco, farklı gövde ve renkleriyle bant üzerinde karşımızda.

Uzun süren bekleyişi geçtiğimiz temmuz ayında sonlandırılan Ford Bronco, beraberinde beklenmeyen stratejileri de getirdi. Sürpriz bir şekilde Avrupa pazarı odakı olarak Sport versiyonu da tanıtılan yeni nesli son dönemlerde ses getirenler arasına görül rahatlığıyla yazabiliriz. Tanıtımın ardından geçen zaman diliminin ardından sipariş ve teslimat süreçlerine odaklanan Ford cephesinde de çalışmalar son sürat devam ediyor. The Bronco Nation tarafından sosyal medyada paylaşılan yeni görüntüler, Amerika’da üretimi gerçekleştirilen yeni nesli üretim bandındaki dinamikleriyle karşımıza çıkartıyor. Turuncu, kırmızı ve beyaz gibi farklı renk tonlarında gördüğümüz aracın her renkte ilgi çekici olduğunu söyleyebiliyoruz. Görüntülerde farklı gövde tiplerini de bantta görmek mümkün.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Ford Bronco

Dış basında kısa sürede yankı bulan görüntülerin yanında kullanıcıları bekleyen First Edition modellerinin de olduğunu söyleyebiliriz. Üretimi sadece 7.000 adetle sınırlandırılan bu versiyonun özel bir mavi renk tonuyla diğer üyelerden ayrılacağı belirtiliyor. Yapılan çalışmalar kapsamında yeni Bronco’nun müşteri teslimatlarına önümüzdeki yılın bahar döneminde başlanılması planlanıyor. 28.155 dolarlık başlangıç fiyatına sahip olacak ufak model Bronco Sport’un ise bu yılın sonlarına doğru kademeli olarak satış noktalarındaki yerini alması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video

Bronco tanıtımı