reklamı kapat

POPÜLER

2021 Ford Bronco

2021 Ford Bronco tanıtımı öncesinde yeni sızıntısıyla karşımızda

Bugün resmi olarak tanıtılacak olan 2021 Ford Bronco, kısa süre önce ortaya çıkan yeni sızıntı görseliyle dış tasarım dinamiklerini artık ortaya koyuyor.

Hayata geçirileceğinin netleşmesiyle birlikte ilk gününden itibaren yakın markajda takip ettiğimiz 2021 Ford Bronco için bekleyiş bugün sona eriyor. Yaklaşık 9 saat sonra tanıtımı gerçekleştirilecek olan efsanenin yeni jenerasyonu için marka içerisinde de hummalı bir çalışma var. Geçtiğimiz günlerde Bronco’nun üç farklı gövde tipiyle kendi başına bir marka niteliği taşıması üzerine geliştirilen stratejiden ilk detaylar da gün yüzüne çıkmıştı. Süreci LOG üzerinden takip edenler ise Bronco’nun sızıntı detaylarına artık çok da yabancı sayılmaz. Geri sayım devam ederken kısa süre önce Bronco6G üzerinden paylaşılan sızıntı görseli, artık aracın dış tasarım konusundaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Ford Bronco geçmişle modern dünyayı bir araya getirecek

bugüne kadar ortaya çıkan tüm sızıntı görsellerinin bir ucundan yakalamayı başaran kaynağın bu seferki paylaşımı, aracın tek kapılı versiyonunu karşımıza çıkarıyor. Çöl sınırları içerisinde olduğunu gördüğümüz Bronco’nun fotoğraftaki versiyonunda çatı veya kapı gibi parçaların olmayışı da dikkat çekiyor. Nitekim bu durum en büyük rakip olan Wrangler düşünüldüğünde zaten beklenen bir durumdu. Tasarım karakteri olarak oval ışıklandırma grupları ve ızgarasıyla ikonik ilk nesillere de selam gönderen modelin kaputun altında ise n az iki farklı motor seçeneğiyle gelmesi beklen iyor. Araçta giriş seviyesi için 270 beygir güç ve 420 Nm tork üreten 2,3 litrelik dört silindirlik motor öne çıkıyor. Gelişmeleri LOG.com.tr üzerindem takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Bisikletle SUV’yi harmanlayan Karoq Velo