reklamı kapat

POPÜLER

2021 iPad Pro

2021 iPad Pro için tasarıma yönelik ilk sağlam sızıntı geldi

Apple, yeni iPad modelleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdi 2021 iPad Pro için ilk tasarım sızıntısı CAD üstünden gelmiş durumda.

MySmartPrice, elde ettiği CAD tasarım dosyaları üzerinden 11 inç ekranlı 2021 iPad Pro modelini çizgisel açıdan görücüye çıkardı. Burada tasarımsal açıdan beklendiği gibi bir sürpriz yer almıyor. Model genel olarak bir önceki nesil ile benzer yapıda. Zaten Apple’ın iPad Pro’larda tasarımı değiştirmesi 2-3 yıl için çok da olası görünmüyor. Yeni modelin arkasında görebileceğiniz üzere çiftli kamera, LED ışık ve LiDAR sensörü yer alıyor. Performans olarak yeni nesil işlemci ile çok ciddi gelişme görmesi beklenen 2021 iPad Pro’lar, biyometrik güvenlik konusunda Face ID kullanıyor ve Apple’ın 12,9 inç modele Mini-LED ekran koyma ihtimali bulunuyor. Bu modellerin nisan ayında tanıtılma ihtimali bulunuyor. Yakında detayların artması bekleniyor.

Apple iPad Pro modelleriyle çok iyi satış rakamlarına ulaşıyor

Daha önce de söylediğimiz gibi genel olarak tüm iPad’ler çok iyi satıyor. Özellikle pandemi döneminde iPad satışlarının patlama yaptığı biliniyor. Artık çoğu kişi hem kendisine hem de çocuklarına bir dizüstü almak yerine iPad satın alıyor. iPad hem pil ömrü hem de uygulama desteği hem de kullanım kolaylığıyla 7’den 70’e herkese hitap ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tablet pazarının tek başına domine eden Apple, bunun 2021’de de devam ettirecek izlenimi oluşturuyor. Birçok isim denemesine rağmen halen tablet tarafında Apple’ı geçemiyor.

İlginizi Çekebilir

Sony’nin dikkat çeken elektrikli otomobil modeli