reklamı kapat

POPÜLER

iPad Pro

2021 iPad Pro için tasarıma yönelik yeni paylaşım

 - Güncelleme: 18 Ocak 2021 19:54

Apple, yeni iPad modelleriyle ses getirmeye devam ediyor. Şimdi bir kez daha 2021 iPad Pro için CAD üzerinden yeni tasarımlar geldi.

2021 iPad Pro modelleri için 12,9 inç versiyondan sonra bu sefer 11 inç modelin de CAD üzerinden hazırlanan tasarımı karşımızda yer alıyor. Daha önce de yazdığımız gibi tablet için tasarımsal açıdan hiçbir sürpriz yer almıyor. Model genel olarak bir önceki nesil ile birebir aynı yapıda yer alıyor. Tekrar üzerinden geçmek gerekirse yine TrueDepth kamera sistemiyle gelen yani yeni nesil iPad Air gibi Touch ID parmak izi sensörü taşımayan tabletler, arkalarında çiftli kamera, LED ışık ve LiDAR sensörü taşıyor. Performans olarak yeni nesil işlemci ile çok ciddi gelişme görmesi beklenen 2021 iPad Pro modelleri, resmi olarak mart ayında tanıtılabilir. Apple’dan mart ayındaki olası bir etkinlikte başta AirTags olmak üzere birçok başka ürün de bekleniyor. Bu etkinlikte başka ürünler de bekleniyor.

Apple iPad Pro modelleriyle 2021’de de lider olacak

Daha önce de söylediğimiz gibi genel olarak tüm iPad’ler çok iyi satıyor. Özellikle pandemi döneminde iPad satışlarının patlama yaptığı biliniyor. Artık çoğu kişi hem kendisine hem de çocuklarına bir dizüstü almak yerine iPad satın alıyor. iPad hem pil ömrü hem de uygulama desteği hem de kullanım kolaylığıyla 7’den 70’e herkese hitap ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tablet pazarının tek başına domine eden Apple, bunun 2021’de de devam ettirecek izlenimi oluşturuyor. Birçok isim denemesine rağmen halen tablet tarafında Apple’ı geçemiyor.

İlginizi Çekebilir

Sony’nin dikkat çeken elektrikli otomobil modeli