reklamı kapat

POPÜLER

2021 iPad Pro

2021 iPad Pro tam olarak bu tasarımla karşımıza çıkabilir

Apple, yeni iPad modelleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdi 2021 iPad Pro için CAD üzerinden yeni tasarımlar ses getirmiş durumda.

2021 iPad Pro için tasarımsal açıdan beklendiği gibi bir sürpriz yer almıyor. Model genel olarak bir önceki nesil ile benzer yapıda. Zaten daha önce de söylediğimiz gibi Apple’ın iPad Pro’larda tasarımı değiştirmesi 2-3 yıl için çok da olası görünmüyor. Sayfada gördüğünüz tasarımın 12,9 inç modele ait olduğu söyleniyor ve çerçevelerin şimdiden biraz daha ince olduğu aktarılıyor. Yine TrueDepth kamera sistemiyle gelen yani yeni nesil iPad Air gibi Touch ID’li olmayan tablet, arkasında çiftli kamera, LED ışık ve LiDAR sensörü taşıyor. Performans olarak yeni nesil işlemci ile çok ciddi gelişme görmesi beklenen 2021 iPad Pro’lar, iki farklı boyutta geliyor. Diğer modelin ise 11 inç ekranı bulunuyor.

Apple iPad Pro modelleriyle çok iyi satış rakamlarına ulaşıyor

Daha önce de söylediğimiz gibi genel olarak tüm iPad’ler çok iyi satıyor. Özellikle pandemi döneminde iPad satışlarının patlama yaptığı biliniyor. Artık çoğu kişi hem kendisine hem de çocuklarına bir dizüstü almak yerine iPad satın alıyor. iPad hem pil ömrü hem de uygulama desteği hem de kullanım kolaylığıyla 7’den 70’e herkese hitap ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tablet pazarının tek başına domine eden Apple, bunun 2021’de de devam ettirecek izlenimi oluşturuyor. Birçok isim denemesine rağmen halen tablet tarafında Apple’ı geçemiyor.

İlginizi Çekebilir

Sony’nin dikkat çeken elektrikli otomobil modeli