reklamı kapat

POPÜLER

2021 Jaguar E-Pace

2021 Jaguar E-Pace tanıtıldı; işte öne çıkan yenilikler

 - Güncelleme: 02 Kasım 2020 20:57

Nitelikli güncelleştirmeleri beraberinde getiren 2021 Jaguar E-Pace, çok daha premium bir sürüş deneyimini sunma iddiasını taşıyor.

Jaguar ürün gamına 2017 yılında dahil edilmesiyle birlikte markasının kompakt SUV sınıfındaki ilk temsilcisi olan E-Pace’in macerasında yenilenme dönemi geldi. İlk makyaj operasyonunu piyasaya çıktından dört yıl sonra alan araç, 2021 model yılıyla birlikte nitelikli yeniliklerle donatılıyor. Dış tasarımında ışıklandırma ve ufak gövde değişimleriyle kendisini hissettiren yenilikler, altyapıya yansıtılarak niteliği artırılıyor. 2021 Jaguar E-Pace, önümüzdeki yılı ilk çeyreğinden itibaren yenilenen dinamikleriyle Avrupa pazarındaki kademeli macerasına başlayacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Jaguar E-Pace

E-Pace’in üzerinde yapılan değişimlerin ilk olarak tasarım ayağına baktığımızda önde tamamen yeni LED ışıklandırma grubu karşımıza çıkıyor. “Çift J” formu olarak nitelendirilen gündür farlarının tasarımıyla da farkını ortaya koyan modelde, ön tampon ve ızgara da değişimden nasibini alan parçalar arasında. Arka tarafta ise stop lambalarındaki değişimi en büyük fark yaratıcı olarak nitelendirebiliriz. Kokpit bölümüne geçtiğimiz ise bizleri premium dinamikleri artırılmış bir E-Pace karşılıyor. Malzeme kalitesinden başlayan bu hissiyat, 11,4 inçlik multimedya ekran ve dijital sürücü ekranının nitelikleriyle tamamlanacak. E-Pace’in sürüşünde ise altyapıdaki yenilikle birlikte daha konforlu bir deneyim vadediliyor. Aracın motor bölümünde çok fazla yabancı olmadığımız üniteler karşımıza çıkıyor. 2.0 litrelik motor ailenin giriş seviyesinde yaklaşık 250 beygir güç ve 365 Nm torkla hizmet veriyor. aynı motorun bir üst versiyonda ise 300 beygir güç ve 400 Nm tork dolaylarında performans sergilediğini görüyoruz. Yeni E-Pace’in fiyatları önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

İlginizi çekebilir

Mercedes CLA 35