reklamı kapat

POPÜLER

2021 Jeep Compass

2021 Jeep Compass; makyajlanan model tanıtım öncesi sızdı

Çin merkezli olarak servis edilen sızıntı 2021 Jeep Compass cephesinin dış bölümünü tamamen ortaya koyacak detayları içeriyor.

Jeep ailesinin sevilen modellerinden birisi olna Compass, şu sıralar tanıtımı için geri sayım sürecinde. Bu ay içerisinde resmi detaylarıyla karşımıza çıkarılmasını beklediğimiz 2021 model yılı, beraberinde makyaj niteliğinde değişimler getirecek. Süreç içerisinde casus fotoğrafçılarından kaçamayan Compass’ın bu hareketli macerası şimdi de büyük bir sızıntıyla gündeme geldi. Çin merkezli olarak dış basında da kendisine yer bulan sızıntıda aracın dış bölümündeki tüm detayları net şekilde görebiliyoruz. 2021 Jeep Compass için hazırlanan güncelleme paketi daha her ne kadar Çin pazarına özel olsa da, Avrupa’ya da yansıyacak olan “keskin yüzü net şekilde gösteriyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Jeep Compass ile gelen dış tasarım yenilikleri

2021 model yılının Compass’a getirdiği yeniliklerin başında ön ızgara ilk fark edilenler arasında. Bu ön bölümü tam anlamıyla destekleyici parça ise daha modern çizgilerde tasarlanan LED ışıklandırma grubu olacak. Aracın arka bölümünde de benzer niteliklerde değişimi tetikleyen dokunuşlar karşımıza çıkıyor. Yeni model yılıyla birlikte özellikle jant seçenekleri ve renklerde de daha geniş bir yelpaze göreceğiz. Bu da özellikle üst paketlerde çok daha dikkat çekici bir görünüm anlamına geliyor. Önümüzdeki günler Compass’ı tekrar gündemde göreceğimiz gelişmelere sahne olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video

Jeep Renegade