reklamı kapat

POPÜLER

2021 Kia Stinger

2021 Kia Stinger tanıtıldı; işte öne çıkan değişiklikler

Kullanıcıların fakr edeceği yöndeki özelliklerinde hissedilir değişimler elde eden 2021 Kia Stinger, önümüzdeki yıl Avrupa pazarına sunulacak.

Tanıtıldığı ilk günden itibaren Kia için yepyeni bir kullanıcı kitlesine erişme olanaklarını asfalta yansıtmaya başlayan bir Stinger modeliyle karşılaştık. Fastback çizgileri ve performansıyla dikkat çeken aracın macerası artık 3. yılını geride bırakıyor. 2017 yılından beridir karşımızda olan Stinger, 2021 model yılıyla birlikte ufak bir makyaj operasyonuna alınıyor. Makyaj kapsamında birkaç yeni tasarım paketi, yükseltilmiş teknolojik ekipmanlar ve güvenlik özellikleri ön olana çıkıyor. 2021 Kia Stinger cephesinin performans kısmında ise nitelikli bir yukarıya taşınma olmadığını da ilk adımda özellikle belirtmekte fayda var.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Kia Stinger değişimleri?

Yeni model yılında aracın kaputunun altında bildiğimiz motor dinamiklerinin devamlılığından söz edebiliriz. 3,3 litrelik turbo benzinli V6 motor, teknik olarak yeni bir değişken supap sistemi karşımıza çıkıyor. Sport modda aracın performansında daha fazla etkisinin görüleceği söylenen bu değişim, toplam bazda ise beygir gücüne 3 birimlik bir artış etkisi yaratıyor. Genel toplam ise 373 PS olarak karşımıza çıkıyor. Makyajın kokpitteki etkisi ilk olarak 7.0 inç yerine yeni bir 8.0 inç dokunmatik ekranla kendisini hissettiriyor. Standart olarak gelen bu paketin yerine 10,25 inç ekran da tercih edilebiliyor. Sürücü bölümünde yer alan 3,5 inç mono-TFT gösterge ekranı da 4,2 inç renkli LCD ile değiştirilmiş durumda. Stinger’ın elektronik destek listesinde ise kör nokta uyarısı, aktif şerit takibi ve otoyol sürüş asistanı gibi parçalar ve iyileştirmeler yer alacak. Araçta 18 ve 19 inçlik yeni tasarımlı jant paketlerinin de sunulacağını bilmek önemli. 2021 Stinger ilk olarak Kore pazarında bu yıl içerisinde satışta olacak.

İlginizi çekebilir

2020 Seat Leon merak edilen özellikleriyle detaylandı