reklamı kapat

POPÜLER

2021 Lamborghini Sian

2021 Lamborghini Countach tanıtım öncesinde sızdı; işte ilk fotoğraflar

 - Güncelleme: 12 Ağustos 2021 16:59

Tanıtımına sayılı günler kalan 2021 Lamborghini Countach için sızdırışan fotoğraflarla dış tasarım çizgilerini tamamen görme şansına erişiyoruz.

Amerika’daki “Monterey Car Week” etkinliği kapsamında tanıtılması için artık günleri saydığımız 2021 Lamborghini Countach için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Markanın resmi kaynakları kademeli olarak bu geri dönüşle ilgili ipuçları vermeye devam ederken, tanıtımı aratmayan çok büyük bir sızıntı yeni Countach’ın tasarımını tüm çıplaklığıyla karşımıza çıkarttı. Sosyal medya kaynaklı olarak servis edilen görüntülerde otomobilde kullanılan genetiği bir kombinasyondan oluştuğunu net şekilde görebiliyoruz. Motorunu temel almasını beklediğimiz Sian’dan tasarım çizgilerini de ödünç alacağını gördüğümüz Countach’ın özellikle arka çizgileri büyük oranda Sian kaynaklı. Klasik versiyona olan genetik benzerlik ise ön bölümde kendisini hissettirecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Lamborghini Countach için masada görünenler

Yeni Countach ile ilgili elimizdeki veriler tasarımın ötesine geçiyor. LPI 800-4 kodunu gördüğümüz motor pek çok kişi gibi bizi de şaşırtmadan V12 mirasını sürdürecek. Sian’da kullanılan elektrik kombinasyonlu hibrit bir V12 diziliminin karşımıza çıkması neredeyse kesinleşen özellikle arasında. Eğer bu durum beklediğimiz gibi gerçekleşirse, 800 beygirin üzerinde bir güçle marka tarihinin en güçlü seri üretim otomobilinin podyumda bizi selamlayacak. Yeni Countach ile ilgili geri sayım devam ederken tüm gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlgili video

Countach için dönüş duyurusu!