reklamı kapat

POPÜLER

2021 Mercedes S-Serisi
2021 Mercedes S-Serisi

2021 Mercedes S-Serisi tanıtım öncesinde sızdı; işte ilk görüntüler

 - Güncelleme: 02 Eylül 2020 12:46

Önümüzdeki saatlerde tanıtımı gerçekleştirilecek olan 2021 Mercedes S-Serisi cephesinden gelen sızıntı, tasarımı tamamen ortaya koyuyor.

2021 Mercedes S-Serisi bir süredir belli başlı yenilikleri üzerinden gündeme gelmeye devam ediyor. Resmi kaynaklardan gönderilen parçalar üzerinden çözülen yapboz parçaları bugün itibarıyla tamamen netliğe kavuşacak. Önümüzdeki 3 saatlik süre içerisinde tanıtılacak olan yeni neslin tanıtımı öncesinde ortaya çıkan görüntüler ise, tasarım bazındaki tüm beklentilere karşılık bulacak detaylar içeriyor. S-Serisi’nin dış tasarımındaki yeni nesil yüz değişiminin yanında kokpitteki parçaları da içerisine alan sızıntıda, markanın nerelere odaklandığını görüyoruz.

2021 Mercedes S-Serisi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Mercedes S-Serisi ile ilgili netleşen özellikler

Araç için geliştirilen yeni ön konsol; yeni mimarisi, modern tasarımı ve ergonomik yapısıyla öne çıkıyor. Sunulan huzur ortamı bu kadarla kalmıyor; yüksek düzeyde sürüş ve akustik konforunun yanı sıra çok çeşitli ENERGIZING konfor programları ile Yeni S-Serisi yolcularına huzurlu ve konforlu bir yolculuk sunuyor. Ayrıca performansı daha da arttırılan ENERGIZING AIR CONTROL ile aynı zamanda yolculuk boyunca konfor en üst seviyede tutuluyor. Bunun dışında aktif ambiyans aydınlatma ,ENERGIZING Paketi ile entegre edilmiş durumda. Kullanıcının bir düğmeye dokunarak veya sesli komut sistemi üzerinden etkinleştirebildiği bütünleşik “Fit & Healthy” yaklaşımı, S-Serisi’nde önemli oranda iyileştirilen farklı konfor sistemlerini programlarla bir araya getirerek benzersiz bir deneyim ortamı yaratıyor. Sistem eşzamanlı olarak örneğin, yorgun olduğunda canlandırıcı ve stres seviyesi yüksek olduğunda rahatlatıcı olmak üzere iç mekanda o ana uygun bir atmosfer yaratıyor. S-Serisi ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.