reklamı kapat

POPÜLER

2021 Peugeot 308

2021 Peugeot 308; yeni nesil Fransız devrimi Volkswagen Golf’ü evinde avladı

 - Güncelleme: 19 Kasım 2021 14:07

Bir süredir Avrupa yollarında boy gösteren 2021 Peugeot 308 ailesi, Almanya’da Yılın Otomobili ödüllerinde ipi göğüslemeyi başardı.

Yeni jenerasyonuyla birlikte segmentinde sükse yapan Peugeot 308, uzun süredir referans olarak gösterilen Volkswagen Golf’ün karşısında hiç olmadı kadar iddialı konumda. Bir süredir Avrupa pazarında sokaklara gördüğümüz ailenin, station wagon gövde tipinin de en az HB kadar başarılı olması da potansiyeli artıran noktalar arasında. Sokaklara çıkışıyla birlikte Golf ile kıyaslamaları başlayan 2021 Peugeot 308, bir süredir devam eden Almanya’da Yılın Otomobili ödüllerinde boy gösteriyor. Yapılan değerlendirme sonrasında sonuçların kısa süre önce açıklandığı organizasyonda, 308’in Golf’ü evinde avladığı bir sonuç masada. Fransız üreticinin kompakt sınıftaki başarılı temsilcisi, 2022 Almanya’da Yılın Otomobili ödülünün sahibi oldu. Almanya’da Yılın Otomobili jürisi, 9 otomobil üreticisine ait 11 otomobil arasından yeni 308’i kompakt sınıfta birinci seçti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Peugeot 308 kokpiti yine ödülde öne çıkanlar arasında

Jüri için, müşterilere benzinli, dizel ve iki adet şarj edilebilir hibrit motor seçeneği arasından seçim yapma olanağı sunan PEUGEOT’nun ‘seçim özgürlüğü’ stratejisi özel bir odak noktası konumunda. Modern teknoloji, dijital ve bireysel olarak programlanabilen yeni i-Cockpit® ve yeni marka logolu tasarım da modelin ödüllendirilmesinde etkili oldu. PEUGEOT markasının kompakt modeli 2014 Yılın Otomobili dahil olmak üzere birçok ödüle sahip olma başarısını sürdürüyor. Yeni 308 ürün gamıyla ilgili öne çıkan detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İlgili video