reklamı kapat

POPÜLER

2021 Peugeot Landtrek

2021 Peugeot Landtrek; Fransa kanadının pickup modeli satışa çıkıyor

 - Güncelleme: 16 Şubat 2021 12:58

Tanıtımının üzerinden geçen 1 yıllık zaman diliminin ardından yola çıkacak 2021 Peugeot Landtrek, şimdilik iki pazarın merkezinde.

Son yıllarda altın çağını yaşayan pickup pazarı, artan payıyla birlikte markaların daha fazla dikkatini çekmeye başladı. SUV dünyasında ciddi atılım yapan Peugeot da bu pazardan pay kapmak için geliştirdiği Landtrek’i artık kullanıcıların beğenisine sunmaya hazır. Tanıtımının üzerinden geçen 1 yıllık zaman diliminin ardından Latin Amerika sonrası Orta Doğu ve Afrika gibi bölgelerde satışa sunulacak olan model, zengin gövde kombinasyonuyla dikkat çekiyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkanlarıyla 2021 Peugeot Landtrek

Landtrek’in kaputunun altında 1,9 litrelik dizel ve 2,4 litrelik benzinli olmak üzere iki farklı seçenekle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sırasıyla 150 PS güç, 350 Nm tork ve 210 PS güç ile 320 Nm tork üreten bu makinelerin giriş seviyesinde 6 ileri manuel şanzıman ile kombin ediliyor. 6 ileri otomatik ise sadece benzinli motorla tercih edilebiliyor. Landtrek’in giriş versiyonu altyapı olarak arkadan itişli geliyor. Üst paketlere çıkıldıkça oranlarını buton üzerinden kontrol edebileceğiniz 4×4 sistemi de araca entegre ediliyor. Aracın tüm sistemleriyle 235 milimetre yerden yükseklik, 1 tona kadar yük ve 1,2 tona kadar çekiş desteği sunması da bilinmesi gerekenler arasında. 2021 Peugeot Landtrek, 3 yıl ve 100 bin kilometrelik garanti kapsamıyla da kullanıcıların dikkatini çekmeye çalışacak.

İlginizi çekebilir

Peugeot 508 hibrit