reklamı kapat

POPÜLER

2021 Toyota RAV4

2021 Toyota RAV4 Plug-in Hybrid cephesinden ilk detaylar geldi

Resmi tanıtımı için önümüzde yaklaşık bir ay gibi bir süre bulunan 2021 Toyota RAV4 Plug-in Hybrid, performans bazında ailenin zirvesini temsil edecek.

Kısa süre önce 2020 model yıllı C-HR‘ın resmi tanıtımı gerçekleştiren Toyota, önümüzdeki yılın önemli isimleri için de çalışmalarını hazır hale getirmişe benziyor. Yaklaşmakta olan Los Angeles Otomobil Fuarı’nda sergilenmek üzere ilk detayları paylaşılan şarj edilebilir hibrit altyapılı 2021 Toyota RAV4, standın önemli temsilcilerinden birisi olacak. Şimdilik tek karelik bir görseli paylaşılan modeli “bu zamana kadar ürettiğimiz en güçlü RAV4” olarak nitelendiren resmi kaynaklar, şimdilik teknik detayları da ortaya koymuş değil. Hal böyle olunca biz de satışta olan hibrit versiyon üzerinden geliştirilen modeli, beklentiler üzerinden nitelendirmeye başlıyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Toyota RAV4 Plug-in Hybrid beklentileri

Toyota’nın RAV4 modellerinde kullandığı motor birlikteliğini şarj edilebilir altyapıda da devam ettirmesi bekleniyor. Bu da 2,5 litrelik dört silindirli motorun bu versiyonda da kullanılabileceği ihtimallerini bir hayli artırmakta. Tek başına 176 beygir güç ve 221 Nm tork üreten bu makineye yeni kalibrasyonda nasıl bir elektrik etkisi olacağınıysa zaman gösterecek. Yaklaşık 200 beygir seviyesinde olacağı konuşulan şarj edilebilir hibrit RAV4 için beklenen menzil değerininse 50 kilometre dolaylarında seyrettiğini de belirtmeden geçmeyelim. Önümüzdeki ay kapılarını açacak olan Los Angeles Otomobil Fuarı’yla birlikte resmiyet kazanacak modelle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

Toyota RAV4 çarpışma testi