reklamı kapat

POPÜLER

2019 Toyota RAV4

2019 Toyota RAV4 resmi tanıtım öncesinde son kez ipucu verdi [Video]

2019 Toyota RAV4, markanın resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı kısa video ön bölümündeki güç karakteri çok net bir şekilde ortaya koyuyor.

Beşinci jenerasyonuyla birlikte yarın tanıtımı gerçekleştirilecek olan 2019 Toyota RAV4, yeni bir modelin yanı sıra bu zamana kadar hiç olduğu kadar etkileyici bir tasarım karakterini de beraberinde getirecek. Toyota’nın geçtiğimiz yıl tanıtımını gerçekleştirdiği ve ciddi anlamda olumlu dönüşler altığı FT-AC konseptinin tasarım detayları üzerine oluşturduğu yeni jenerasyon, sürüş dinamikleri bazında da önemli iyileştirmeler barındıracak. Markanın son nesil global mimarisi TNGA‘nın üzerine geliştirilecek olan RAV4, ortaya koyduğu güçlü karakteri yenilikçi motor teknolojisiyle tamamlayacak. Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız ilk detaylarda da belirttiğimiz gibi bizleri sadece hibrit motorlu seçenekle karşılayacak olan bir modelin beklentisi içerisindeyiz.

New York Otomobil Fuarı kapsamında tanıtımı gerçekleştirilecek olan tanıtım öncesin elimizde gözüken ihtimaller de halen genel özellikler kadar kısıtlı diyebiliriz. Motor kısmında Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu pazarlarda 2.0 litrelik hibrit üniteyle gelmesini beklediğimiz RAV4, C-HR’da sunulan 1,8 litrelik hibrit paketini de seçenek olarak sunabilir. Toyota’nın resmi facebook hesabı üzerinden paylaştığı videoda beklenilen karakteriyle yüzünü gösteren RAV4 ile ilgili tüm gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilir, araçla ilgili beklentilerinizi bizlere yorum olarak iletebilirsiniz.

Video