reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Golf R

2021 Volkswagen Golf R; ailenin zirvesinden tanıtım öncesi ipuçları

Önümüzdeki ayın ilk haftası içerisinde tanıtımı gerçekleştirilecek 2021 Volkswagen Golf R, yavaş yavaş nabız vermeye başladı.

Tanıtım süreci için artık adım adın sonuna yaklaştığımız 2021 Volkswagen Golf R için son virajların içerisindeyiz. 4 Kasım’da düzenlenecek etkinlik kapsamında örtülerinden kurtulacak olan yeni jenerasyonun zirvesiyle ilgili resmi kaynaklarda da yavaş yavaş bir hareketlilik başladı. Bugün itibarıyla Twitter sayfası üzerinden ipucu niteliğindeki mesajlar üzerinden aracın nabzını yükseltmeye başlayan Volkswagen, performans limitlerini yeni dinamiklerle bir araya getirecek. Paylaşılan ipucunda siyahlar arasında bizlere ışıklarını yakan yeni Golf R, önceki süreçte görüntülenen casus fotoğraflarıyla da farklılılarını ortaya koyuyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Golf R hakkında bilinenler

Golf ailesi tasarım dinamiklerinde yeni bir nesle geçti. Yeni yüzüyle sekizinci jenerasyonuna da kavuşan Golf’ün teknik altyapı konusunda da hibrit dinamiklere odaklandığını biliyoruz. Madalyonun “R” tarafında ise kaputun altındaki merkez kuvvette herhangi bir değişim beklenmiyor. 2.0 litrelik turbo dört silindirli motorun varlığının devam ettirileceğini söyleyebiliriz. Güç noktasında ise 330 beygir dolaylarına işaret eden ipuçlarını görüyoruz. Bu motorun DSG şanzıman ve dört tekerlekten çekişli altyapıyla bir araya getirilme reçetesi de devamlılığını sürdürecek bölümler arasında. Golf R’ın dış tasarım dinamikleriyle her nesilde olduğu gibi hissedilir olacak. Tamponlar, difüzör ve egzoz sisteminin daha önce ortaya çıkan casus fotoğrafları üzerinden diğer modellere göre farklı noktada konumladırılacağını biliyoruz. Tanıtımına sayılı günler kalan modelle ilgili gelişmeler LOg.com.tr’de olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Tüm merak edilenleriyle 2020 Volkswagen Golf