reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Tiguan eHybrid

2021 Volkswagen Tiguan eHybrid; yenilenen ailenin hibrit versiyonu yola çıkıyor

Almanya merkezli sipariş süreci başlatılan 2021 Volkswagen Tiguan eHybrid, ailenin en çok tercih edilecek versiyonlarından biri olma potansiyeline sahip.

Şu sıralar R versiyonuyla gündemimizde olan Volkswagen Tiguan ailesi, yapılan makyaj niteliğindeki yenilikleriyle yoluna devam ediyor. Bu dönemi nispeten daha sakin atlatan isimlerden birisi olan SUV modelinin yeni yılla birlikte önemli bir versiyonu daha Avrupa pazarındaki kullanıcılar için satışta olacak. Ailenin diğer hibrit odaklı versiyonlarından tanıdığımız motor kombinasyonuna sahip olan 2021 Volkswagen Tiguan eHybrid, saf elektrikli sürüş dinamikleriyle özellikle şehir içi kullanımlarda avantajlı bir deneyim vadediyor. Modelle birlikte gelecek olan elektrik modunda kullanıcılar 50 kilometreye kadar yol kat edebilecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Tiguan eHybrid hakkında öne çıkan detaylar

Tiguan eHybrid, kaputunun altında 1,4 litrelik benzinli ve bir adet elektrik motorunun kombinasyonunu barındıran bir model olarak karşımıza çıkıyor. Standart olarak 6 kademeli otomatik şanzımanla kombin edilen bu motor dinamikleri, bir araya geldiğinde 245 PS güç ve 400 Nm tork gibi oldukça başarılı ve yeterli değerler üretebiliyor. Elektrik motoruna güç veren lityum-iyon tipi bataryanın aracın tabanında konumlandırıldığını görüyoruz. Tam olarak iki aks arasında yer alan bu üniteyi 3,6 kW’lık kaynaklar üzerinden şarj etmek mümkün olacak. eHybrid donanım olarak da üst kademe parçalarla donatılan bir versiyon olarak listelere giriyor. Aracın standart özellikleri arasında 17 inçlik jantlar, üç bölgeli iklimlendirme, dijital sürücü ekranı, park sensörleri, LED farlar ve pek çok güvenlik destek asistanı yer alıyor. Almanya’da ön sipariş süreci başlatılan model, 42.413 euroluk etiket fiyatın sahip.

İlginizi çekebilir

Karşınızda yeni Elantra