reklamı kapat

POPÜLER

2022 Apple Watch

2022 Apple Watch akıllı saat ailesi üç farklı ana modelden oluşabilir

 - Güncelleme: 05 Aralık 2021 20:32

2022’nin eylül ayında lanse edilecek yeni Apple Watch ailesi birden fazla modelden oluşacak. Zorlu şartlara özel model de yolda.

Apple’a yönelik sağlam kaynaklardan Mark Gurman’a göre 2022 Apple Watch modelleri direkt olarak Watch Series 8 modelleri, yeni Watch SE ve spor odaklı zorlu şartlara özel Watch modelinden oluşacak.

Zorlu şartlara özel, spesifik olarak da profesyonel sporculara odaklanacak Apple Watch’ın adı uzun zamandır geçiyordu. Bunun için çıkışı 2022’nin sonunda yapacak gibi görünen teknoloji devi Apple, yeni Watch SE ile düşük bütçeleri bir kez daha memnun edecek izlenimi oluşturuyor.

Yeni yılda gelecek Watch Series 8 ve Watch SE ile tasarım konusunda büyük bir değişim yapması beklenmeyen Apple, esas değişikliği sporculara özel versiyon ile yapabilir. Bu model darbelere, toza, suya ve düşmelere çok dayanıklı heybetli bir kasa üzerine kurulabilir.

2022’nin ana modeli olacak Apple Watch Series 8 için neler biliyoruz?

Watch Series 8, ekran konusunda sağlam bir kaynağa göre üç farklı gövde boyutuyla gelebilir. Apple şimdiye kadar kişilere hep iki farklı gövde boyutu sundu. Burada gelecek üçüncü boyutun ise Apple Watch dünyasındaki en büyük saat için planlandığı düşünülüyor. Bu da mantıklı görünüyor çünkü büyük saat seven milyonlar bulunuyor. Boyuta bağlı olarak bir Apple Watch’a konulan en büyük ekran da yolda olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni modelde yüksek ihtimalle vücut sıcaklığı ve tansiyon ölçüm sensörleri de olacak. Gelen bilgilere göre Apple ve tedarikçileri yeni akıllı saate kan şekeri ölçümü özelliğini koymak adına ciddi şekilde çalışma içerisinde bulunuyor.

Watch Series 7’ye yeni bir sağlık sensörü koymayan Apple, kan şekeri ölçümü ile kullanıcıları gerçekten çok memnun edecek. Burada ölçüm, yani kandaki şeker miktarı, kısa dalga boylu kızılötesi sensör aracılığıyla belirlenecek.

Not: Görsel temsilidir.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi Mi 11 Ultra’nın içindeki detaylara bakın