reklamı kapat

POPÜLER

2022 Mercedes Citan karavan

2022 Mercedes Citan; yeni nesile karavan formüllü kutlama

Kaçamaklar için mini bir konaklama tesisine dönüştürülen 2022 Mercedes Citan, karavan konseptini getiren kitle meraklılarının dikkatini çekecek.

Geride bıraktığımız hafta içerisinde tanıtımı gerçekleştirilen yeni Mercedes Citan, Renault ile uzun süredir devam eden ortaklığın son halkası olarak maceraya devam edecek. 2022 model yılıyla tanıtılan ve Avrupa merkezli olarak önümüzdeki yılın ilk çeyreğinden itibaren satışa sunulacak olan yeni nesil, Almanya’da düzenlenen keyifli bir organizasyonun moduna büründü. Geleneksel olarak düzenlenen Düsseldorf Karavan Fuarı’nda macera ve kamp meraklıları için mini bir karavan dönüşümünün merkezinde karşımıza çıkan 2022 Mercedes Citan, kaçamaklar için keyifli bir yol arkadaşı olacak. VanEssa markasının donanımlarıyla yürüyen bir konaklama tesisine dönen modelde temel ihtiyaçların çoğuna karşılık bulmak mümkün.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Mercedes Citan karavan kombinasyonundan öne çıkan parçalar

Citan için sunulan konaklama elemanlarına baktığımızda ilk aşamada bizi uyku konforunu doğrudan etkileyecek çift kişilik bir yatak karşılıyor. Yeni nesille birlikte aracın ebatsal olarak yapılan iyileştirmeleriyle birlikte daha geniş bir yaşam alanıyla bütünleşen bu donanımın fark yaratacağına şüphe yok. bununla birlikte taşınabilir mini mutfak, gereçler için saklama gözleri, 13 litrelik su tankı ve 31 litrelik mini buzdolabı bu kapsamda paket içerisinde gelen donanımlar arasında olacak. Düsseldorf Karavan Fuarı kapsamında prototip niteliğinde gösterimi yapılacak olan bu kombinasyon, Citan satışa sunulduğunda araç sahipleri için satışa sunulacak.

İlginizi çekebilir

Dacia’nın ilk elektrikli otomobili Spring Electric ile tanışın