reklamı kapat

POPÜLER

2022 Opel Insignia

2022 Opel Insignia; veda öncesi Türkiye’de tek paket listede

Bu yıl içerisinde üretimi sona erecek olan 2022 Opel Insignia ailesi, Türkiye listelerinde tek versiyonla yer almaya devam ediyor.

Opel’in marka olarak içerisinde bulunduğu dönüşüm dinamikleri, bir süredir ürün gamına eklenen yeni isimler üzerinden kendisini gösteriyor. Mokka’nın kendi içerisinde yaşadığı dönüşüm ve Crossland, Grandland gibi isimler için atılan makyaj hamleleriyle kimlik olarak yeni bir yüzden bahsedebiliyoruz. Önümüzdeki süreçte de elektriğin de etkisiyle değişim süreci devam eden olan Almanya merkezli markada, amiral gemisi Insignia da bu süreçten nasibini alacak. D sedan formuna veda edeceğini bildiğimiz rozetin, yeni nesilde SUV dinamiklerine yaklaşan bir araç olarak yola devam etmesi bekleniyor. Bu yıl içerisinde son örnekleri üretim bandından inecek olan 2022 Opel Insignia, halihazırda Türkiye tek paket üzerinden hala listelerde yer alıyor. 1,5 litrelik dizel motor, 8 kademeli otomatik şanzıman ve Exclusive donanım paketi kombinasyonuyla Opel Türkiye listelerinde yer alan Insignia, 1.199.900 TL’lik fiyat etiketine sahip.

2021 Opel Insignia

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Opel Insignia sonrası dönüşümden beklentiler

Süreç içerisindeki gelişmelere kademeleri olarak yer verdiğimiz Insignia için Opel cephesinin tamamen farklı bir gövdeyle yola devam etmesi bekleniyor. C5 X örneğinde olduğu gibi SUV nitelikleri taşıması beklenen yeni modelin önümüzdeki üç yıl içerisinde resmi olarak tanıtılması da masada görünen ihtimaller arasında. Opel Yöneticisi Stephen Norman, konuyla ilgili olarak bir süre önce endüstride var olan talep odağında Insignia’nın da marka içerisinde daha önce görülmemiş bir dönüşüme uğrayacağını ifade etmişti. Kısa süre önce marka içerisinden gelen yeni açıklamada ise; “Emisyon standartlarının karşılanabilmesi ve aileye gelecek yeni elektrikli modellerin önünü açmak adına, Insignia’nın Russelsheim tesislerindeki üretimi bu yıl sona erecek. Tamamen elektrikli altyapı üzerine inşa edilen yeni model için de çalışmalarımız devam ediyor.” ifadelerine yer verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR