reklamı kapat

POPÜLER

2022 Skoda Fabia Monte Carlo

2022 Skoda Fabia; yeni nesile Monte Carlo paketi geliyor

Scala ve Kamiq sonrasında 2022 Skoda Fabia ürün gamına eklenecek olan Monte Carlo rozeti, sportif dokunuşlarla ayrışacak.

Temmuz 2021 itibarıyla üretim macerası başlayan dördüncü jenerasyon Fabia, bir süredir Avrupa’nın farklı pazarlarında satışa sunuluyor. Lanse edildiği dönemde Combi versiyonunun da 2023 itibarıyla ürün gamına eklenmesi planlansa da süreç içerisinde bu karardan geri dönülen aileye, seçenek artırımı başka bir yoldan gerçekleştirilecek. Resmi kaynaklardan kısa süre önce gelen ilk paylaşımıyla bilgilerini almaya başladığımız yeni hamlenin merkezinde Monte Carlo rozeti var. Artık satışta olmayan Rapid sonrasında yeni ürün gamında Scala ve Kamiq gibi modellerde kullanılan sportif paket 2022 Skoda Fabia için de tercih listesine ekleniyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Skoda Fabia Monte Carlo tasarım farklarıyla geliyor

Sektörde pek çok üreticinin de tercih ettiği görünüş odaklı performans dokunuşlarını taşıyacak olan Fabia Monte Carlo için ilk paylaşım render görselleri üzerinden geldi. Tasarımın yanında aerodinamik olarak ufak da olsa katkı sağlayacak olan değişimler arasında tamponlar, marşpiyel ve difüzör gibi temel gövde parçaları yer alacak. Bununla birlikte ön panjur, arka spoiler ve aynaların tamamında siyah renk kaplamasının kullanıldığı bir şema bizi bekliyor. Monte Carlo paketinde 18 inç ebatlı jant seti de farkındalığı artıracak önemli tamamlayıcılar arasında. Kokpit tarafından gelen tek parçalık karede, kırmızı ve siyah renk kombinasyonunun paneller ve dikişlerde kullanıldığını görüyoruz. 10,25 inçlik sürücü ekranı ve 9,2 inçlik multimedya sistem de, Fabia Monte Carlo’nun standart donanımda zengin elementler barındıracağını ortaya koyuyor. 1.0 litre ve 1,5 litrelik benzinli motorların her ikisiyle de kombin edilebilecek olan versiyonla ilgili detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video