reklamı kapat

POPÜLER

iPhone 13

2023 model iPhone hakkında ilk detay ortaya çıktı

Barclays analisti Blayne Curtis ve Thomas O’Malley önümüzdeki yıllarda satışa sunulacak iPhone modelleriyle ilgili tahminde bulundu.

Apple’ın özel olarak tasarlanmış 5G modemin 2023 yılında satışa sunulacak iPhone’larda kullanılacağı belirtiliyor. Fast Company‘den Mark Sullivan ve Bloomberg’den Mark Gurman da bu bilgiyi onaylıyor ve şirketin Apple imzalı modeme sahip iPhone modelleriyle ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ediyor. Barclays Apple imzalı modemin hem 6GHz hem de mmWave 5G bantlarını destekleyeceğini söylüyor. mmWave 5G ağları ultra hızlı bağlantı sunmalarına rağmen kısa menzile sahip oldukları için bu teknolojinin dezavantajı bulunuyor. mmWave, kısa mesafelerde ultra yüksek hız bir bağlantı teknolojisi olarak karşımıza çıkıyor. 6 GHz ise mmWave’den daha yavaş olsa da bu teknoloji özellikle kırsal alanlarda daha iyi performans sergiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 13 teknoloji tutkunları tarafından merakla bekleniyor

5 nm üretim süreciyle üretilen A15 Bionic işlemcisinin bu desteği sağlayacak güçte olacağı ifade ediliyor. Samsung telefonlarda kullanılan portre video özelliğinin iPhone 13 Pro modellerine de geleceği konuşuluyor. 120 Hz desteği sayesinde yeni modellerdeki ekranın çok daha akıcı olacağını söylemek mümkün. Bu özelliğin Pro ailesine özel olması bekleniyor. Yeni modellerin eylül ayında tanıtılacağı konuşuluyor.

Haberde kullanılan görsel temsilidir