reklamı kapat

POPÜLER

DJI Mini 3 Pro

Dahili ekranlı uzaktan kumandayla gelen DJI Mini 3 Pro için 4.800 TL’lik fiyat avantajı [Şubat 2024]

 - Güncelleme: 07 Şubat 2024 13:00

DJI Mini 3 Pro için yeni indirim fırsatı geldi. Şu anda daha önceden incelediğimiz Mini 4 Pro gündemde olsa da bu model de günümüzde satın alınabilecek başarılı drone modellerinden biri.

Katlanabilir bir tasarıma sahip olan drone uzun bir menzil süresi sunuyor. Kullanıcılar drone’daki pili yüzde 100 şarj ettiğinde 34 dakikalık bir deneyim elde edebiliyor. Plus pil tercih edildiğinde drone 47 dakika boyunca havada kalabiliyor. 24 mm odak uzaklığa ve 1/1.3 inç sensöre sahip olan drone, 48 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor. Saniyede 60 kare 4K video kaydı yeteneğine de sahip olan drone Full HD çözünürlükte saniyede 120 kare çekimler gerçekleştirebiliyor. Mini 3 Pro, 2 kat dijital yakınlaştırmaya da imkan tanıyor. Üç yönlü algılama sistemini bünyesinde barındıran drone bu sayede oluşabilecek kazalardan kaçınabiliyor.  Çift yerel ISO özelliğinin yer aldığı drone HDR çekimlerinin doğrudan çıkışını da destekliyor. FocusTrack , MasterShots ve Timelapse gibi özellikler de kullanıcılara sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DJI Mini 3 Pro için dikkat çeken kampanya

Haberde bahsettiğimiz modelin kutu içeriğinden dahili ekranlı uzaktan kumanda da çıkıyor. Bu kumanda sayesinde akıllı telefonlara ihtiyaç duyulmuyor. Drone’daki görüntüler direkt olarak ekran üzerinden görülebiliyor. Fly More Kit paketini satın alan kullanıcılar  ekstra piller, pervaneler ve bir adet taşıma çantası da çıkıyor. Bu paket içeriğinde bu aksesuarlar yer almıyor.  Resmi satış fiyatı 34.399 TL olan drone’un indirimli fiyatı ise 29.599 TL.

DJI

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın