reklamı kapat

POPÜLER

Synchronos Alpha
Synchronos Alpha
Synchronos Alpha
Synchronos Alpha
Synchronos Alpha
Synchronos Alpha
Synchronos Alpha
Synchronos Alpha

Karşınızda kişiye özel üretimiyle dünyanın en fütüristik görünümlü saati: Synchronos Alpha [Video]

Piyasada satışı yapılan birçok saat modeliden farklı olarak kişiye özel üretilen Synchronos Alpha bu noktada fark yaratmaya geliyor.

Synchronos firmasının bağış platformu Kickstarter üzerinde destek aramaya başladığı ürünü Alpha, dünyanın kişiye özel üretilen en fütüristik görünümlü saati olarak geçiyor. Satın alma öncesinde müşterilere bir üç boyutlu tarayıcı gönderen Synchronos, bu tarayıcı üzerinden kişilerin bileklerini tarıyor. Bu veriyi alarak bilgisayar ortamına aktaran şirket, üç boyutlu metal yazıcı kullanarak kişiye özel saat gövdeleri üretebiliyor. Tasarımı daha önce gördüğümüz saatlerden çok daha farklı olan ürün, altı farklı renk seçeneğiyle özelleştirilebiliyor. Bu noktada 18 karat altın kaplamayla daji satın alınabilen saat, yapısıyla hem erkek hem de kadınlara hitap ediyor. 10 metre su altına inebilen ve İsviçre üretimi mekanik donanım üzerine kurulan saat, çizilmeye oldukça dayanıklı bir kristal cam kullanıyor. Saatin görünümüne rağmen herhangi bir akıllı özelliği ise bulunmuyor.

Synchronos Alpha, üç boyutlu yazıcı ve tarayıcı teknolojisini sonuna kadar kullanıyor

Herkesin farklı olduğunu belirten ve bu yüzden kişiye özel üretim işine giren firma, Synchronos Alpha saat modelini yapılacak en az 350 dolar bağış işe 2018 Mayıs ayında kapınıza getiriyor. Uluslararası gönderme imkanı veren şirket, yaptığıyla diğer firmalardan sıyrılmayı başarmış görünüyor.

Video

İLGİLİ HABERLER