reklamı kapat

POPÜLER

Nokia 8 Pro

Nokia 10’u unutun, beş kameralı “Nokia 8 Pro” geliyor

HMD Global, Nokia markasını yeni modeller ile büyütmeye kararlı görünüyor. Bugün Nokia 4 üzerinde çalıştığını duyduğumuz firma, ayrıca amiral gemisi Nokia 8 Pro‘yu da geliştiriyor.

Şirketin 2018 amiral gemisi olması beklenen Nokia 8 Pro, eğer doğruysa ağustos ya da eylül ayında raflardaki yerini alacak. Daha önceki söylentilerin aksine Nokia 10 şeklinde isimlendirilmeyeceği belirtilen model, gücünü Snapdragon 845’den alacak. Bu açıdan diğer amiral gemileriyle kafa kafaya gidecek telefon, esas farkını kamerasıyla koyacak. Söylendiği kadarıyla telefonun arkasında tam beş adet kamera yer alacak. Daha önce duyduğumuz bu detay, telefonu görüntüleme tarafında benzersiz hale getirecek. Yapılan bazı tahminlere göre bu beş kameranın her biri farklı yapılandırılmış sensörlere sahip olacak. Kişiler çeşitli lensler barındıran bir mekanik çarkı döndürerek (Manuel ya da otomatik) farklı sensörler ile farklı sonuçlar alabilecek. Bu sayede mobile çok yüksek zoom yani yakınlaşma getirebileceği belirtilen firma, bu noktada yine Zeiss ile çalışacak. Arka tasarımın aşağıdaki gibi olması beklenen telefon, parmak izi sensörünü de arkasında taşıyacak.

Nokia 8 Pro

Nokia 8 Pro şirketi rekabetin en üstüne dahil edecek

Bu modelle Galaxy S9 ile Huawei P20 gibi modellerin karşısına çıkacak olan HMD Global, gerçekten ilginç çalışmalar içerisinde bulunuyor. Ürettiği modeller yüksek satış rakamlarına ulaşan firma, bakalım üst seviyede de rekabet edebilecek mi?

İlginizi çekebilir