reklamı kapat

POPÜLER

westworld 2. sezon

Westworld’ün 2. sezon posterindeki gizemli mesaj

Son zamanların en popüler bilim kurgu dizilerinden Westworld nisan ayında geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni bölümler için geri sayım devam ederken ikinci sezon için gizemli bir poster paylaşıldı. Posterin açık ve net şekilde görünen yazılar dışında gizli mesajlar da ev sahipliği yaptığı ortaya çıktı.

Her şeyin alt üst olduğu birinci sezon finalinin ardından parkta kaos ortamının hakim olduğunu daha önce defalarca belirtmiştik. Hazırlanan poster de tam olarak bu noktaya parmak basıyor. “Kaos kontrolü ele alıyor” sloganı dikkat çekiyor. Kırmızı ve gri renkleri hakim olduğu posterde Siyahlı Adam’ın meşhur şapkasını kana bulanmış şekilde görüyoruz. Bu da onu sıkıntılı bir geleceğin beklediğini ortaya koyuyor. İskeletini gördüğümüz akbaba ise görenleri ürpertiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tüm bu gördüklerimizi yanında posterde gizli mesajlar de yer alıyor. Ufuk çizgisini görüldüğü noktada “687474703A2F2F6269742E6 C792F3246447A696567” mesajı bulunuyor. Bu kod izleyicileri discoverwestworld.com internet sitesinin derinliklerine ulaştırıyor.Açılan sayfada birinci sezondaki kapı sahnelerinin sıralandığını görüyoruz. Bir sesin “Artık benim oyunumdasın. Bu oyunda kapıyı bulalım.” sözleri dikkat çekiyor. Bu sözler “Kapıyı bulacağız. Fakat önce onlar deneyecek” şeklinde yanıtlanıyor. Tüm bunlar bahsi geçen kapının tam olarak ne anlama geldiğini iyice merak etmemize neden oluyor. Kodlarla gizlenen videoya buradan, postere ise hemen aşağıda ulaşabilirsiniz.

İlgili video

Westworld 2. sezon tanıtımı