reklamı kapat

POPÜLER

Captain Marvel

Captain Marvel’ın kadrosu Marvel’dan tanıdık yüzleri topluyor

Başrolünde Brie Larson’ın yer aldığı Captain Marvel gelecek sene izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimler başlarken filmin oyuncu kadrosu da netlik kazanmaya başlıyor. Göreceğimiz oyuncuların Marvel Sinematik Evreni‘nde çoktan tanıdığımız yüzler olması ise şaşırtıyor.

Aslına bakarsanız şimdiye kadar Captain Marvel’a dair bildiklerimiz oldukça azdı. Başrolü Brie Larson’ın üstleneceği uzun zamandır belliydi. Onun dışında Mar-vell karakterini Jude Law‘ın canlandıracağı açıklanmıştı. Bir de Nick Fury rolündeki Samuel L. Jackson‘ı göreceğimiz söyleniyordu. Bunun dışında ne filmin konusunu ne de oyuncu kadrosunu bilmiyorduk. Marvel’ın resmi duyurusuyla birlikte bu durum değişti. Bahsettiğimiz isimler dışında Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace ve Clark Gregg’in Captain Marvel’da göreceğiz.

Captain Marvel’ın oyuncu kadrosu oldukça geniş olmasına rağmen iki isim öne çıkmayı başarıyor. Bunlardan ilki The Avengers ve Agents of SHIELD’da izlediğimiz Clark Gregg. Phil Coulson karakterine hayat veren oyuncu bu sefer gençliğiyle karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Diğeri ise Guardians of the Galaxy‘nin kötüsüne hayat veren Lee Pace. Ronan karakteriyle tanıdığımız oyuncunun hikayede nasıl bir yeri olacağı büyük merak konusu.

90’lı yıllarda geçeceğini bildiğimiz Captain Marvel, 8 Mart 2019‘da vizyona girecek. Nick Fury, Phil Coulson ve Ronan’ı yeniden beyaz perdeye taşımış olacak.

İlgili video

Avengers Infinity War son fragman