reklamı kapat

POPÜLER

mouse pad
mouse pad
mouse pad

Kablosuz şarj destekli dünyanın ilk portatif mouse pad’i [Video]

New York merkezli tasarım stüdyosu Takieso Graft Design, akıllı telefonları kablosuz şarj edebilen mouse pad’i (fare altlığı) tanıttı. Yün kaplı tasarımıyla dikkat çeken MousePad+, Kickstarter’da fon desteği topluyor.

Kullanıcıların tercihlerine bağlı olarak kahverengi, siyah ve mavi deri renkle kaplı olan mouse pad’de keçe tabanı üzerinde yün lif kullanılıyor. Doğrudan dizüstü bilgisayarlara veya bilgisayarlara takılabilen mouse pad, taşınabilirliğiyle de dikkat çekiyor. Kablosu katlanabilen ve kabloyu standart bir cep kitabından yalnızca biraz daha büyük bir dikdörtgen şeklinde tutturmak için sarmak mümkün. Geçtiğimiz yılın eylül ayında tanıtılan iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X, 7,5 Watt hızlı şarja destek veriyor. Kickstarter üzerinden kullanıcıların beğenisine sunulan mouse pad’de bu hıza destek veriyor. Bazı Android cihazların 15 wattlık kablosuz şarja destek verdiğini, mouse pad’in de bu standardı sunduğunu söyleyelim. Üretim için gerekli 15 bin dolarlık fon desteğini toplaması durumunda mouse padin satışa sunulacağını belirtelim.

Kablosuz şarj destekli mouse pad uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

Şimdiye kadar yaklaşık 7.200 dolar fon desteği toplayan MousePad+, bu yılın temmuz ayında 29 dolardan satışa sunulacak. Mouse pad’in Kickstarter’dan sonra resmi satış fiyatının 69 dolara çıkacağını belirtelim.

Video