reklamı kapat

POPÜLER

Star Trek

Star Trek’in yıldızından hayranların yüreğine su serpen sözler

Star Trek son zamanlarda kafa karıştıran haberlerle gündeme geliyor. Bir yanda Quentin Tarantino iddiaları, öte yanda serinin devam edip etmeyeceğinin belli olmaması pek çok soru işaretinin oluşmasına neden oluyor. Film serisinin yıldızlarından Simon Pegg ise sözleriyle bir anlamda içimizi rahatlatıyor.

Bir süredir devamlı olarak Star Trek 4‘ü konuşuyoruz ama filmin gelip gelmeyeceği bile kesinlik kazanmış değil. Buna rağmen kamera arkasına Quentin Tarantino‘nun geçeceği ve seride farklı bir işe imza atarak sadece yetişkinlere hitap eden bir film çekeceği konuşuluyor. Tüm bu iddialar kafamızı karıştırırken Simon Pegg‘in sözleriyle her şey netliğe kavuştu.

“Geçtiğimiz günlerde J. J. Abrams’tan mail aldık. Quentin Tarantino’nun ofise geldiğini ve yeni Star Trek filmine dair fikirlerini anlattığını söylüyordu. Abrams’ın bu fikri değerlendirececeği anlaşılıyor. Hepimiz fazlasıyla şaşırdık. Söz konusu Quentin Tarantino olunca herkes senaryonun 18+ olmasını bekliyor. Onun büyük bir Star Trek hayranı olduğunu da biliyoruz. Neler planladığını kim bilebilir ki? Benim bildiğim tek şey bir film daha çekeceğimiz. Bu haberden ötürü fazlasıyla mutluyum. Ekibi fazlasıyla seviyorum. Anton Yelchin’in ölümünden sonra bir araya gelip devam etmek imkansız gibi hissettirse de bir araya geleceğiz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu sözlerden Quentin Tarantino’nun henüz yönetmen olarak seçilmediğini ancak fikrinin değerlendirildiğini anlıyoruz. Öte yandan o olsa da olmasa da Star Trek 4 gelecek gibi görünüyor. Bu gelişme de serinin hayranlarının içini rahatlatmaya yeter de artar bile!