reklamı kapat

POPÜLER

Tesla Model X
Tesla Model X
Tesla Model X
Tesla Model X

Tesla Model X’i arazi canavarına dönüştüren özel paket [Video]

Elektrikli otomobil pazarının öncü ismi Tesla, kişilere şu an üç farklı seçenek sunuyor. İşte bunların en büyüğü olan “SUV” Model X, bir şirket tarafından hiç olmadığı kadar araziye uygun hale getirildi.

Biliyorsunuz Tesla otomobiller için de artık büyük modifikasyonlar yapılıyor. Araçlar inanılmaz performanslı olduğu için daha çok dış görünüşe yönelik bu modifikasyonlar arasına bir yenisi daha eklendi. Arazi araçları konusunda deneyimli Almanya merkezli Delta 4×4 firması, Model X‘i tam bir arazi aracı haline getiren jant ve lastik paketini görücüye çıkarttı. Sizin de görebileceğiniz gibi aracı SUV kimliğinden uzaklaştıran paket, 265/45 x 20 lastik ve 9.5 x 20 B jant üzerine kuruluyor. Toplam 3.900 euro fiyat etiketine sahip arazi paketi, gerçekten dikkat çekici görünüyor. Aracın normal kullanımdaki verimini ciddi şekilde düşüreceği söylenen jant ve lastik paketi, sadece özel hafta sonu etkinliklerinde takılacak bir seçenek oluşturuyor. Ancak yine de bu tarz ürünlere çok büyük talep gösteren insanlar bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tesla Model X şirketin en çok dikkat çeken araçlarından

Şirketin yukarıya doğru açılan Falcon adı verilen kapılarıyla dikkat çeken ve istenildiği zaman yedi koltukla satın alınabilen otomobili, şu an üç farklı modele sahip. Güce göre 75D, 100D ve P100D versiyonları bulunan otomobil, yaklaşık 80 bin dolar başlangıç fiyat etiketiyle oldukça pahalı otomobiller arasında yer alıyor. Üretiminin oldukça zor olduğunu bildiğimiz otomobil, istenirse otonom kontrol yapısıyla da satın alınabiliyor.

Video