reklamı kapat

POPÜLER

Vivo NEX

Neredeyse “tamamen çerçevesiz” Vivo NEX için resmi poster

12 Haziran tarihinde resmi olarak lanse edilecek Vivo NEX için resmi bir poster yayımlandı. Bakıldığı zaman “yalan değil” gerçekten neredeyse çerçevesiz bir akıllı telefon geliyor.

Vivo NEX dün aktardığımız üzere kesin olarak üç farklı versiyon halinde geliyor. En üstte NEX S’in yer aldığı aile, NEX ve NEX A modellerine de sahip olacak gibi duruyor. Ortak olarak aynı kasada gelmesi beklenen telefonlar, bu konuda gerçekten sınırları zorluyor. Şirketin uzay temalı yeni posterinde görülen telefon, alt çerçevesi halinde hiçbir çerçeve ya da çentik taşımıyor. Telefonlar bunu gövdeleri üzerine gizlenmiş ön kamera ve ekran entegre parmak izi sensörü ile sağlıyor. Alt çerçevesi iPhone X gibi kavisli OLED kullanmadığı için çok az da olsa kalın olan telefon, çentik sevmeyenler için harika bir seçenek olacak gibi duruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dün ortaya çıkan Geekbench testinde Snapdragon 845 işlemci ve tam 8 GB RAM‘le görünen NEX S, amiral gemilerine kafa tutmaya hazırlanıyor. NEX ve NEX A’nın ise Snapdragon 710 işlemciyle orta üst seviyede yer alacağı söyleniyor. NEX A’nın 6,59 inç ekran ile karşımıza çıkacağı belirtiliyor. Bu modelin 2316×1080 piksel çözünürlük sunduğu ve 4.000 mAh pil taşıdığı da gelen bilgiler arasında. Diğer taraftan normal NEX ise 6,1 inç bir ekran ile geliyor. Bu modelde 20 + 16 megapiksel arka, 24 megapiksel ön kameranın yer aldığı söyleniyor.

Vivo NEX

Amiral gemisi Vivo NEX S’in diğer detayları

Artık kesin sayıldığı üzere cihaz tam 6,59 inç OLED ekran ile geliyor. Yüzde 100 ekran gövde oranına yaklaşacağı için elde tutmanın kolay olacağı söylenen telefon, ekrana entegre parmak izi sensörüne de sahip olacak. Gücünü Snapdragon 845 işlemci ve 6 GB RAM’den alan model, 128 GB dahili depolama ile karşımıza çıkıyor. 4.000 mAh kapasitesinde büyük pille tanıtılacak cihaz, çiftli arka kamera sistemiyle geliyor. Maddi tarafta ise en üst seviyedeki modelin 1.000 dolara yaklaşabileceği konuşuluyor. Alt versiyonların ise 800 dolar seviyesinde olacağı belirtiliyor.

İlgili Video

Şirketin bu telefonlarda yer alacak parmak izi teknolojisi