reklamı kapat

POPÜLER

TP-Link EAP224-Wall

Çok odalı işletmelere özel Wi-Fi çözümü: TP-Link EAP224-Wall

TP-Link’in yeni duvar tipi erişim noktası  TP-Link EAP224-Wall Türkiye’de satışa sunuldu. Cihaz, bulut destekli Omada uygulaması ile kolayca yönetilebiliyor.

Standart AB/ABD tipi duvar veri kutuları ile de uyumlu olan TP-Link EAP224-Wall, PoE (Power over Ethernet) desteği sayesinde elektrik hattı olmayan yerlere de monte edilebiliyor. Şık tasarımı ve sadece 11 mm kalınlığındaki incecik kasasıyla her ortama uyan EAP225-Wall, her odada WiFi keyfi yaşanmasını sağlayan güçlü teknik özelliklere sahip. Saniyede 1.200 Mbps’ye varan birleşik çift bant kablosuz hızının yanı sıra MU-MIMO teknolojisi sayesinde çok sayıda cihazın WiFi’a bağlandığı ortamlarda da yüksek performans sunuyor. Kablosuz bir erişim noktasından çok daha fazlasını sunan EAP225-Wall, üç standart Ethernet bağlantısını PoE priziyle birleştiren bir anahtar görevi de üstleniyor. Böylece IP telefon, IP kamera ve dahili telefon gibi kablolu cihazlara da güç sağlıyor.

EAP225-Wall ürünü de diğer EAP modelleri gibi kolay yönetilmeyi sağlayan ücretsiz yönetim yazılımı ile birlikte satışa sunuluyor. Bulut destekli olan TP-Link’in Omada Kontrol yazılımı sayesinde EAP ürünleri her yerden kolayca yönetilebiliyor. Kurumlar için önemli bir avantaj olan bu yazılım için hiçbir lisans ücreti (ne kullanıcı ne de cihaz) ödenmesi gerekmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TP-Link EAP224-Wall’un Türkiye fiyatı ne kadar?

Kurumsal düzeyde kablosuz ağ güvenliği de sağlayan EAP225-Wall’un Türkiye fiyatı ise 119 dolar.

İlginizi çekebilir

Elektrik priziyle Wi-Fi sorununa çözüm