reklamı kapat

POPÜLER

Xiaomi Redmi akıllı telefon

Bir sonraki Xiaomi Redmi akıllı telefon için heyecanlandıran bilgiler

Akıllı telefon sektörünün dördüncü büyük ismi Xiaomi, ürün gamını büyütmeye devam ediyor. Bu doğrultuda yeni bilgiler bir sonraki “amiral gemisi” Redmi modelinden geliyor.

Xiaomi, telefonlarının kamera departmanına çok büyük önem veriyor. Burada en iyi donanımları kullanmaya çalışan ve özel algoritmalar geliştiren firma, bu tarafı 2019’da daha da iyi hale getirecek gibi görünüyor. Gelen bilgilere göre firma Mi 9 modelini 48 megapiksel Sony IMX586 sensör ya da 48 megapiksel Samsung ISOCELL GM1 sensör üzerine kurmaya hazırlanıyor. Son bilgilere göre bu sensörlerden birisi, 2019’da çıkacak Redmi amiral gemisinde de yer alacak. Üçlü arka kamera sisteminin merkezinde yer alacak denilen bu sensör, çözünürlüğüyle yüksek detay sunacak gibi görünüyor. Bu yüksek çözünürlük aynı zamanda daha düşük megapiksel değerlerinde temiz fotoğraflar ve zoom yeteneği anlamına da geliyor. Bu açıdan Huawei P20 Pro benzeri bir yapı planlanıyor deniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu amiral gemisi Xiaomi Redmi akıllı telefon hakkında başka bilgiler de var

Söylendiği kadarıyla model ekrana entegre ön kamera üzerine kuruluyor. Burada Çin merkezli BOE tarafından üretilen bir LCD ekranın kullanılacağı belirtiliyor. Şu an ekran deliğini AMOLED ekranda sadece Samsung uygulayabiliyor. Onun da bu yapıyı ilk olarak Galaxy S10 ailesinde kullanması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Yeni tanıtılan Nokia 8.1 modeli