reklamı kapat

POPÜLER

John Wick 3

John Wick 3, Keanu Reeves ve Halle Berry’i yeni bir görselde buluşturuyor

Heyecanla beklenen John Wick 3 filminden henüz bir fragman yayınlanmadı. Ancak filmden iki yeni görüntü hayranlarla paylaşılıyor.

Kasım sonunda Halle Berry’nin çekimleri tamamladıklarını müjdelemesinin ardından John Wick 3 cephesinden yeni bir haber duyamamıştık. Filmin fragmanını görebilmek için hala çok erken. Ancak iki yeni görsel, bu sessizliği telafi edecek cinsten. Görsellerden biri John Wick’i yağmur altında kaçarken görmemizi sağlarken ikinci görsel daha ilgi çekici bir manzara sunuyor. Zira John Wick’i Halle Berry’nin karakteri Sofia ile buluşmuş bir halde görüyoruz. Artık serinin vazgeçilmez bir parçası haline gelen köpek “yoldaşları” da ikilemiş durumdayız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

John Wick 3

Üçüncü film ikinci filmin kaldığı yerden başlıyor

Keanu Reeves, John Wick 3 için “Üçüncü kısım tam anlamıyla ikinci filmle birleşiyor ve John Wick’in kaçışıyla başlıyor. Oradan sonra da işler karışıyor.diyor. Orta Doğu’da Sofia ile buluşan Wick’in yeni karakterle bir geçmişi olduğunu da yine Reeves’in açıklamalarından öğreniyoruz. Wick, ona yardım etme ihtimali olduğu için Sofia’nın kapısını çalıyor. Tıpkı John Wick’in olduğu gibi Sofia’nın da köpekleri bulunuyor. İki adet köpeğe sahip olan Sofia’nın köpekleri de onun kaybettiği kişileri sembolize ediyor.

17 Mayıs 2019’da vizyondaki yerini alacak olan John Wick 3, aksiyon dolu sahneleriyle kahramanımızın bu açmazdan nasıl kurtulacağını gözler önüne serecek. Adı duyulduğunda dahi korku salan John Wick’in peşinde onu öldürmek için yaklaşan sayısız düşman varken nasıl savaşacağı merak konusu.

İlgili video

Setten sızan görüntüler