reklamı kapat

POPÜLER

kylie_jenner

Kylie Jenner, Zuckerberg’in rekorunu kırdı

Kim Kardashian’ın kardeşi Kylie Jenner, dünyanın en genç milyarderi oldu. 21 yaşındaki Kylie Jenner, 1 milyar dolarlık servetiyle milyarderler listesinde rakiplerini geride bıraktı.

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’in unvanını elinden alan Jenner, aynı zamanda, “kendi servetini oluşturan en genç milyarder” unvanının da sahibi oldu. Jenner, Forbes’a yaptığı açıklamada, “Hiçbir beklentim olmadı. Geleceği öngörmedim. Ancak bu unvanı kazanmak gerçekten çok iyi hissettirdi. Bu büyük bir takdir.” ifadelerini kullandı. Forbes dergisi geçen yıl yayımladığı kapak haberinde Jenner’ın şirketinin gelirine kıyasla az bir masrafı olduğunu yazdı. Bunun nedeninin şirketin internet üzerinden satış yapması gösteriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kylie Jenner’ın kariyeri

Kylie ilk olarak kız kardeşi Kendall ile Paper Magazine dergisinin ‘Güzel İnsanlar’ başlığı altında yer aldı. 14 yaşında Jenner “Your Style Crush” Sears hattı ile modellik kariyerine başladı ve kuzeni Natashanın giyim firması için modellik yaptı. OK! dergisi ile fotoğraf çekimleri yaptı. 2011 yılında kız kardeşi Kendall ile birlikte Seventeen dergisi tarafından ‘Stil Elçileri’ olarak seçilmişlerdir.2011 yılında New York Moda Haftası da şarkıcı Avril Lavigne tarafından oluşturulan giyim hattı Abbey Dawnın gösterisini yaptı. 2013 yılında kardeşi Kendall «Kendall & Kylie» giyim koleksiyonu yarattılar[4].Şubat 2014 yılında kardeşi Kendall ile birlikde “Steve Madden Madden Girl” hattı için bir ayakkabı ve çanta tasarımına başladı.Ağustos 2015 tarihinde Jenner kendi adını taşıyan dudak kitinin bir parçası olarak ilk ruj üretiminin başlatılacağını duyurdu. 2015 yılında Jaden Smith,Drake ve Tyganın müzik videolarında yer alan model, 2016 yılında PartyNextDoor’un “Come and See Me” parçası için yayınladığı müzik videosunda sevgili rolünde yer almıştır.