reklamı kapat

POPÜLER

The Perfect Date

Sevdiğim Tüm Erkeklere’nin yıldızından yeni film: The Perfect Date [Video]

Sevdiğim Tüm Erkeklere filminin yıldızı Noah Centineo Netflix’in yeni filmi The Perfect Date ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin ilk fragmanı gün yüzüne çıktı bile.

The Perfect Date tam bir gençlik filmi diyebiliriz. Noah Centineo bu defa Brooks Rattigan karakteriyle boy gösteriyor. Lise öğrencisi olan Brooks iyi bir üniversiteye gitmek, spor bir araba sahibi olmak ve güzel bir kızla sevgili olmak istiyor. Fakat içinde yaşadığı imkanlar bunların hiçbirine el vermiyor. Bir gün çalıştığı mekanda arabasına hayran olduğu çocuğun kuzenini baloya götürmek zorunda olduğunu öğreniyor ve onun yerine baloya gitmeyi teklif ediyor. Riverdale’ın yıldızı Camila Mendes tarafından canlandırılan zengin genç kızla tanışıyor. Onla geçirdiği balonun ardından bunu bir işe dönüştürebileceğini fark ediyor. Bir uygulama hazırlayarak zengin kızların hayalindeki erkek arkadaşa dönüşmeye başlıyor. Onların istediği gibi giyiniyor. Ne isterlerse ondan konuşuyor. Böylece üniversiteye gidecek kadar para biriktirmeyi umuyor. Elbette işin içine aşk girmeden olmuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Netflix To All the Boys ve Sierra Burgess Is a Loser filmleriyle elde ettiği başarıyı The Perfect Date ile devam ettirmeyi umuyor. Henüz Türkeç ismi belli olmayan filmi 12 Nisan’dan itibaren seyredebileceğiz. Paylaşılan ilk fragmanı haberimizin girişinde bulabilirsiniz.