reklamı kapat

POPÜLER

Netflix ile yıldızı barışmayan Steven Spielberg den korku dizisi

Steven Spielberg kaleminden sadece geceleri izleyebileceğiniz korku dizisi

Netflix ile yıldızı barışmayan Steven Spielberg oldukça ilginç bir diziye imza atmaya hazırlanıyor. Mobil odaklı çevrim içi yayın servisi Quibi ile anlaşan yönetmenin korku dizisi sadece geceleri izlenebilecek.

Netflix ile bir türlü kimyası uyuşmayan Steven Spielberg, Apple TV+ projesinden sonra yeni bir çevrim içi servisle daha el sıkıştı. 6 Nisan 2020‘de Kuzey Amerika’da kullanıma sunulacak olan çevrim içi servis Quibi ile anlaşan ünlü yönetmenin yeni dizisi ise korku üzerine olacak. Ancak bu dizi farklı bir yayın akışını beraberinde getiriyor. Mobil cihaz odaklı bir servis olan Quibi, diziyi her an izlenebilir halde yayınlamayacak. Yapılan açıklamaya göre, Spielberg’s After Dark isimli korku serisi ancak hava karardıktan sonra izlenebilir olacak. Akıllı telefonlar üzerinden alınacak olan “hava kararma verisi” ile beraber dizi izleyicilere açılacak. Hava aydınlandığında ise aynı şekilde izlenmeye kapanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Steven Spielberg korku hikayesi ile iddialı

Quibi kurucusu Jeffrey Katzenberg projeyle ilgili şunları söylüyor: “Steven Spielberg geldi ve dedi ki ‘İnanılmaz korkunç bir hikayem var ve bunu yapmak istiyorum.’ Hikayeyi kendi yazıyor. Uzun zamandır bir senaryo kaleme almamıştı bu yüzden onun yeni bir şey yazmaya başlaması harika olacak.

Katzenberg, ünlü yönetmenin şimdiden 5-6 bölüm yazdığını belirtiyor. Dizinin ise yaklaşık 10-12 bölüm sürmesi bekleniyor. Spielberg’s After Dark’ın 2020’den önce çıkma ihtimali yok çünkü platform da o zaman kullanıma açılacak.

Kısaca Quibi fiyatlandırmasından da bahsedelim. Uygulama en uygun 4,99 dolarla abonelik sunuyor. Ancak bu temel abonelik sisteminde her video için bir reklam oynatması bulunuyor. Reklamsız versiyon için 7,99 dolar ödemek gerekiyor. Şimdilik ilk etapta sadece Kuzey Amerika için kullanıma sunulacak olan uygulama daha sonra farklı ülkelerden erişim kabul edecek mi net değil.

İlginizi çekebilir

It 2 fragmanı