reklamı kapat

POPÜLER

AMD Radeon Samsung

AMD Radeon temelli ilk Samsung işlemci için önemli gelişme

Samsung, geçtiğimiz dönemde AMD ile bir ortaklık kurduğunu açıklamış ve heyecanlandırmıştı. Peki AMD Radeon temelli ilk Samsung işlemci ne zaman geliyor?

Yapılan resmi açıklamaya göre AMD Radeon temelli ilk Samsung Exynos işlemciler bir sorun olmazsa 2021 itibariyle hayatımıza giriyor. Uzun bir geliştirme sürecine dahil edilen bu yeni işlemciler, gelecek için gerçekten büyük önem arz ediyor. Akıllı telefonların işlemci gücü ve performansı sürekli olarak artıyor. Ancak her yıl yeni donanımlar çıktığı için pazarda devrimsel bir atılım yapılamıyor. İşte bu konuda görüntü performansı konusunda dünyanın en iyileri arasında yer alan Radeon grafik birimleri, Exynos işlemciler içerisinde mobil grafikler açısından büyük bir devrim yaratabilir deniyor. Daha önce stratejik partnerliklerini ultra düşük enerji kullanan yüksek performanslı grafik teknolojileri üzerine kurduklarını açıklayan Samsung ve AMD, gelecek için heyecan yaratıyor. Bu ortaklık herkesin söylediği üzere Samsung’dan çok AMD için önemli görünüyor. Firmanın bu sayede mobil pazarda ciddi şekilde ses getirme ve alana Radeon ismini sağlam şekilde kazıma potansiyeli bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung ile AMD Radeon ortaklığı heyecan yaratıyor

Ancak halen konuda detaylı hiçbir bilgi verilmiyor. Kapalı kapılar ardından geleceği kuran ikili, umuyoruz mobil oyunculuğa çağ atlatacak büyük bir adımla karşımıza çıkar.

İlginizi Çekebilir

Eski elektronik ürünler madalya oldu