reklamı kapat

POPÜLER

Apple Arcade

Apple Arcade oyun servisinin fiyatı belli oldu

 - Güncelleme: 11 Eylül 2019 09:14

Apple, hatırlarsınız geçtiğimiz aylarda Apple Arcade adını verdiği abonelik tabanlı oyun servisini tanıtmıştı. İşte bu servisin aylık ücreti belli oldu.

Apple Arcade, temel olarak Netflix’in oyun versiyonu olarak geçiyor. Apple’ın orijinal olarak “Şov Zamanı” adını verdiği etkinlikte tanıttığı servis, bünyesinde 100’den fazla “iOS, macOS, tvOS” işletim sistemli cihazlara özel yüksek kaliteli oyun barındırıyor. Resmi olarak 19 Eylül tarihinde kullanıma çıkacak servisin, 150’den fazla ülkede aktif edileceği açıklanıyor. İşte bu merak edilen platform, Apple tarafından biraz önce açıklandığı kadarıyla aylık 4,99 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Yurt dışı için oldukça iyi görünen fiyat, özellikle büyük mobil oyun tutukları için güzel görünüyor. Serviste 1 aylık ücretsiz deneme sürümün bulunuyor.

Kişilerin tek tek her oyuna değil aylık abonelik ile tüm oyun kataloğuna erişim sağlayabildiği serviste sunulan yapımlar, bilindiği gibi internete bağlı ya da internet olmadan oynanabiliyor. Bir cihazda bıraktığınız oyunu başka bir cihazda devam ettirmenize imkan tanıyan servis, özellikle belirtildiği üzere bünyesinde herhangi bir reklam taşımıyor. Apple Arcade servisi için harcanan paranın tam 500 milyon doları aştığı aktarılırken, bunun devamı da gelecek gibi duruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple Arcade Türkiye fiyatı belli mi?

Servisin Türkiye aylık fiyatı 34,99 TL seviyesinde. Burada 1 aylık ücretsiz deneme süresi bulunuyor. Servis Türkiye’de de 19 Eylül tarihinde açılıyor.

İlgili Video