reklamı kapat

POPÜLER

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984 fragmanıyla ortaya çıkan yeni kostüm

Warner Bros. stüdyolarının paylaştığı ilk Wonder Woman 1984 fragmanıyla birlikte kahramanımızın yeni kostümü ortaya çıktı. Peki altın rengi bu kostüm ne anlama geliyor?

Bildiğiniz gibi kahramanlarımızın kostümleri zaman içinde değişiyor ve gelişiyor. Wonder Woman filminde de Diana’nın klasik kostümünün daha canlı ve geliştirilmiş halinin kullanılacağını biliyorduk. Yayınlanan ilk fragmanla birlikte onun farklı bir kostümü daha olacağı ortaya çıktı. Bu kostümün orijinal adı Golden Eagle. Türkçeye Altın Kartal olarak çevirebiliriz. Wonder Woman 1984 fragmanında gördüğümüz kostüm ismini tamamen rengi ve görüntüsünden alıyor. Bu zırh zaten çok güçlü olan Wonder Woman’ı daha da güçlendiriyor. Fiziksel olarak zarar görmesini neredeyse imkansız hale getiriyor. Dövüş güçlerini artırıyor. Bu kostümün Themyscira‘da yapıldığını biliyoruz. Diana bu kostümü güçlü bir kötüyle karşı karşıya geleceği zaman kullanıyor. Genelde de tanrılara karşı mücadele verdiği dönemlerde.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Wonder Woman 1984 tahminleri

Golden Eagle kostümünü DC çizgi romanlarında ilk olarak 1996 yılında çıkan Kingdom Come #3‘de görmüştük. Ardından bir süre ortadan kayboldu. Tekrar görüşümüz ise New Earth serisinde 1999 yılında Wonder Woman (Volume 2) #144 sayısında oldu. Wonder Woman 1984’le birlikte bu kostüm beyaz perdeye aktarılacak. Golden Eagle kostümünü görüyor olmamız, Diana’nın gerçekten güçlü bir kötüye karşı mücadele vereceğinin işareti olarak yorumlanıyor. Bu tahminlerin doğru olup olmadığını ise 5 Haziran 2020’de göreceğiz.

İlginizi çekebilir

Wonder Woman 1984’ün fragmanı