reklamı kapat

POPÜLER

Xiaomi Mi Band 4 ve Xiaomi Mi 9T

Mi Band 5 öncesi sınırlarını aşan Xiaomi Mi Band 4 versiyonu

Xiaomi Mi Band 5 öncesinde Xiaomi Mi Band 4 için hazırlanan NFC’li versiyonun Avrupa merkezli satışına başlanıyor. Firma bu konuda ilginç bir adım atıyor.

Xiaomi Mi Band 5, yapılan açıklamaya göre resmen 11 Haziran tarihinde karşımıza çıkıyor. Bu açıdan şaşırtan bir adım atan Xiaomi, popüler akıllı bileklik Xiaomi Mi Band 4 için şimdiye kadar sadece Çin pazarına özel kılınan NFC’li versiyonu Avrupa pazarına getiriyor. Avrupa merkezli olarak Mastercard PayPass desteğini taşıyacak (Türkiye’de de yer alıyor) denilen Mi Band 4, bu sayede mobil ödeme için kullanılabilecek. Daha sonra Visa, Google Pay ve PayPal destekleri de kazanacak denilen akıllı bileklik, NFC sayesinde destekli yerlerde toplu taşıma girişlerinde de kullanılabilecek deniyor. Ancak bu sürümün Avrupa’da yine çok popüler olması beklenmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şu an NFC’li Xiaomi Mi Band 4 değil Xiaomi Mi Band 5 dikkat çekiyor

Xiaomi Mi Band 5‘in en son SpO2 ölçüm desteğine sahip olacağını öğrenmiştik. Aynı zamanda nabız sensörü ile beraber yolda olan Mi Band 5, bünyesinde 1,2 inç boyutunda renkli bir ekran yer alan Mi Band 5, bir kamera uygulamasına da sahip olacak ve bu sayede kişilere bileklikleri üzerinden görüntüye bakarak fotoğraf çekme şansı tanıyacak deniyor. Akıllı bileklik, son yapılan sızıntı doğruysa 28 dolara satılacak. Kaynaklar daha önce söylediğimiz gibi bu fiyatı halen biraz iyimser buluyor ancak yine de 40 doların geçilmesi mümkün değil deniyor.

İlginizi Çekebilir

Pil ömrüyle öne çıkan akıllı saat modeli