reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Galaxy Watch 3 için sızdırılan yeni videolar [İzle]

5 Ağustos tarihinde tanıtılacak Samsung Galaxy Watch 3 akıllı saat modeli için tanıtım öncesinde yeni videolar sızdırılmış durumda.

Samsung Galaxy Watch 3 akıllı saat biliyorsunuz Galaxy Note 20 ailesi, Galaxy Buds Live kablosuz kulaklık, Galaxy Tab S7 tablet ailesi ve Galaxy Fold 2 ile beraber resmi olarak lanse ediliyor. Fiyatı 400 dolardan başlayacak ve 600 dolara kadar çıkacak akıllı saat, Evan Blass’ın son dakika sızıntısı ile bir kez daha gündem oldu. Bu direkt olarak burada ya da aşağıda izleyebileceğiniz videolarda saatin arayüzüne genel bir bakış atılıyor. Saatin nasıl yönetileceğini de gösteren video, burada aslında Samsung’un eski modellerine oranla devasa değişikliklerin olmadığını da netleştiriyor. Ancak bu elbette kötü bir şey değil. Kullanıcılar artık bu kullanıma ciddi şekilde alışmış durumda.

Samsung Galaxy Watch 3 akıllı saat merak ediyor

Fiziksel olarak dönen çerçevesiyle birçok kişiyi fazlasıyla memnun edecek model, aktarıldığı kadarıyla iOS ve Android cihazlar ile çalışabiliyor ve birden fazla günlük pil ömrüyle geliyor. Bunun tam olarak ne kadar olacağı halen bilinmiyor. Ancak burada Huawei Watch GT serisi gibi haftalık pil ömrü beklenmiyor. Resmi olarak Türkiye pazarında da satılacak saat, firmanın Tizen işletim sistemi üzerine kuruluyor ve burada gerçekten çok ciddi imkanlar sunuluyor. Çoğu kullanıcı bu sayede daha önce de söylediğimiz gibi keşke Android temelli WearOS kullanılsa demiyor.

Saati çalışırken görebileceğiniz başka bir video: